Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέος διευθυντής του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής τοποθετήθηκε ο χορογράφος και σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος (φωτ.). Αναλαμβάνει καθήκοντα από την 1η Φεβρουαρίου και η διάρκεια της θητείας του είναι διετής. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της ΕΛΣ Γιώργος Κουμεντάκης τον καλωσόρισε, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, «είμαι αισιόδοξος ότι θα φέρει μια πνοή ανανέωσης στο Μπαλέτο της ΕΛΣ, με έντονο καλλιτεχνικό στίγμα και απόλυτο σεβασμό στη μεγάλη ιστορία του. Πιστεύω ότι με την ευαισθησία, το ήθος του αλλά και με το σπάνιο ταλέντο που διαθέτει να συνδιαλέγεται με διαφορετικά εκφραστικά μέσα, θα εμπνεύσει το Μπαλέτο της ΕΛΣ».

(…) Τον συμπρωταγωνιστή της στο «Ολα τα λεφτά του κόσμου» Μαρκ Γουόλμπεργκ επαίνεσε δημόσια η Μισέλ Γουίλιαμς, μετά την απόφαση του πρώτου να δωρίσει στην καμπάνια «Τime’s Up» (για τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης) την αμοιβή του για τα έξτρα γυρίσματα της ταινίας που χρειάστηκαν μετά την αντικατάσταση του Κέβιν Σπέισι. Ο Γουόλμπεργκ, ο οποίος έλαβε περίπου 1,5 εκατ. δολ. για τα συγκεκριμένα γυρίσματα, παραχώρησε το ποσό όταν έγινε γνωστό πως η συνάδελφός του πληρώθηκε για το ίδιο διάστημα κάτι λιγότερο από 1.000 δολάρια…

(…) Νέο σινγκλ κυκλοφόρησε ο Νίκος Πορτοκάλογλου μαζί με τους Ευγενείς Αλήτες. Το «Πότε θα σε δω» είναι μια σύνθεση που αποτελείται από γκάιντες, βαλκανικές φωνές και ηλεκτρικές κιθάρες. Αξίζει να σημειωθεί πως το τραγούδι είναι ντουέτο με τη νέα και ταλαντούχα Αγάπη Αγγελάκη, ενώ έρχεται μέσα από το ήδη δημοφιλές άλμπουμ «Εισιτήριο» που κυκλοφόρησε το 2017.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή