Οι Γλυκές Αλχημείες ψήνουν κέικ!

Οι Γλυκές Αλχημείες ψήνουν κέικ!

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Γλυκές Αλχημείες ψήνουν κέικ!-1

Καθημερινά κέικ

Κέικ για κάθε ώρα και για κάθε περίσταση, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία και συνήθως χωρίς μίξερ, εύκολα, πρωτότυπα και πεντανόστιμα. Τέλεια με τον καφέ, στο πρωινό, ως σνακ για το γραφείο αλλά και ως σπιτικό κολατσιό των παιδιών στο σχολείο.

Οι Γλυκές Αλχημείες ψήνουν κέικ!-2

Με σοκολάτα

Πληθωρικά, με πλούσια γεύση, υγρή υφή και μεθυστικά αρώματα – κέικ αυστηρά για τους ορκισμένους λάτρεις της σοκολάτας.

Οι Γλυκές Αλχημείες ψήνουν κέικ!-3

Από όλο τον κόσμο

Τα πιο εμβληματικά κέικ όλης της υφηλίου παρελαύνουν από τις σελίδες μας και μας ταξιδεύουν από την Βικτωριανή Αγγλία στα καφέ της Βιέννης και από τις όχθες του Δούναβη στις κοσμικές ακτές του Κάπρι. Kέικ με ροδόνερο από το Ιράν, το γερμανικό danauwelle, ένα κέικ με βουτυρόκρεμα και σοκολάτα, Victoria sandwich, αυστριακή sachertorte κι ένα σωρό άλλες υπέροχες συνταγές.

Οι Γλυκές Αλχημείες ψήνουν κέικ!-4

Γιορτινά

Εντυπωσιακά σε όψη, με ιδιαίτερους συνδυασμούς αρωμάτων και ξεχωριστή γεύση, είναι τα κέικ που θα πρωταγωνιστήσουν σε κάθε γιορτινή περίσταση, κλέβοντας την παράσταση ακόμα και από την βασιλόπιτα ή μια τούρτα γενεθλίων.

Οι Γλυκές Αλχημείες ψήνουν κέικ!-5

Τα “υγιεινά”

“Ειδικά” κέικ για όσους προσέχουν τη διατροφή τους. Συνταγές χωρίς γλουτένη, χωρίς βούτυρο και αυγά για όσους νηστεύουν ή αποφεύγουν τα ζωικά λιπαρά για λόγους υγείας, καθώς και συνταγές με λιγότερη ή και καθόλου ζάχαρη.

Κυκλοφορεί στις 21 Ιανουαρίου με την Καθημερινή της Κυριακής

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή