Απάθεια, νόσος άκρως επικίνδυνη

Απάθεια, νόσος άκρως επικίνδυνη

Κύριε διευθυντά

Αναφέρομαι στο κύριο άρθρο σας «Πρωτοβουλίες» στο φύλλο της έγκριτης εφημερίδας σας την 31η Δεκεμβρίου. Εύστοχες οι επισημάνσεις σας για τη θλιβερή πραγματικότητα στην πατρίδα μας και την επιτακτική ανάγκη της υπερβάσεώς της.

Τα αίτια της κακοδαιμονίας μας βρίσκονται σ’ εμάς, στην πλειονότητα του λαού και του πολιτικού προσωπικού. Εάν δεν αρχίσουμε, εδώ και τώρα, αγώνα πνευματικής αναβαθμίσεώς μας, δεν θα σημειωθεί υπέρβαση της πολλαπλής κρίσεως που μας πλήττει. Δυστυχώς τα πολιτικά κόμματα ενδιαφέρονται μόνον για τη νομή της εξουσίας και όχι για τον λαό, την πατρίδα μας, το έθνος μας.

Δυστυχώς και ο λαός μας από άγνοια, ακρισία και αμνησία δεν εκλέγει σωστούς νομοθέτες και κυβερνήτες. Με την παθητική και ενεργητική σύμπραξή μας υπηρετούμε τα σχέδια εξωθεσμικών, ξένων κέντρων εξουσίας μετά τη δολοφονία του μόνου σωστού κυβερνήτη μας Ιωάννη Καποδίστρια.

Δυστυχώς ο λαός μας στην πλειονότητά του έχει προσβληθεί από απάθεια.

Νικος Τσιρωνης, Οικονομολόγος

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή