Τσίπρας για Μεγαλοοικονόμου: Θετική η συστράτευση ανθρώπων του πολιτικού κέντρου

Τσίπρας για Μεγαλοοικονόμου: Θετική η συστράτευση ανθρώπων του πολιτικού κέντρου

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Είναι θετικό που άνθρωποι κεντρώοι, του πολιτικού κέντρου, στρατεύονται στη μάχη για να βγούμε από την κρίση με την κοινωνία όρθια», δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με την ανεξάρτητη βουλευτή Θεοδώρα Μεγαλοικονόμου, ενώ πρόσθεσε ότι «η χώρα βγαίνει από την κρίση με σταθερά βήματα».

Υπενθυμίζεται ότι η προερχόμενη από την Ένωση Κεντρώων ανεξάρτητη βουλευτής ζήτησε τη Δευτέρα να προσχωρήσει στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ αποστέλλοντας επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση. Η κ. Μεγαλοικονόμου εξέφρασε τη βούλησή της να προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ αφότου ψήφισε το πολυνομοσχέδιο. 

Βολές κατά της κ. Μεγαλοοικονόμου εξαπέλυσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μετά την ανακοίνωση της προσχώρησης, σχολιάζοντας  χαρακτηριστικά ότι: «Αυτή η γυναίκα πρέπει να αισθάνεται ένα μίσος προς εμένα. Προς τον ευεργέτη καμιά φορά αντί να υπάρχει ευγνωμοσύνη, ο θεός εμφυτεύει μίσος». «Το ηθικό είναι όταν διαφωνείς με το κόμμα σου κι έχεις εκλεγεί με λίστα να παραδίδεις την έδρα», πρόσθεσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή