Νεκρός από πυρά ο Βασίλης Στεφανάκος

Νεκρός από πυρά ο Βασίλης Στεφανάκος

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον Βασίλη Στεφανάκο, πρώην βαρυποινίτη ο οποίος έχει αποφυλακιστεί, ανήκει το πτώμα που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, έξω από εταιρεία ιδιοκτησίας του στη Λεωφόρο Αθηνών, στο Χαϊδάρι.

Πρόκειται για κτίριο που παλιότερα χρησιμοποιούσε ως έκθεση αυτοκινήτων, στον αριθμό 302 και τώρα διατηρούσε ζαχαροπλαστείο στο ισόγειο και χρησιμοποιούσε, ως γραφεία εταιρείας με υγραέριο, τον πρώτο όροφο.

Ο Στεφανάκος δέχθηκε καταιγισμό πυροβολισμών από καλάσνικοφ.

Βρισκόταν στη θέση του οδηγού του οχήματος (μαύρη Μερσεντές) και μιλούσε στο τηλέφωνο την ώρα της επίθεσης, ενώ οι δράστες, πιθανότατα δύο, τον πλησίασαν από την πλευρά του συνοδηγού. 

Κατά πληροφορίες, το θύμα συνήθιζε να συνοδεύεται από άτομα που αποτελούν την προσωπική του ασφάλεια. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν απόψε αυτό δεν συνέβη ή αν είχε συνοδεία, η οποία, ωστόσο, την ώρα της επίθεσης, δεν βρισκόταν μαζί του. 

Οι δράστες διέφυγαν με μια κλεμμένη λευκή μηχανή Tiger μέσω της Λεωφόρου Αθηνών, με κατεύθυνση προς Χαϊδάρι και αναζητούνται από τις αρχές. 

Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν υλικό από κάμερες που τυχόν υπάρχουν στο σημείο, για την περίπτωση που έχουν καταγράψει συνεργούς των δύο εκτελεστών, πριν και μετά την δολοφονία.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή