Μπάσκετ: Αποφασιστικό βήμα πρόκρισης της Ενωσης

Μπάσκετ: Αποφασιστικό βήμα πρόκρισης της Ενωσης

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ΑΕΚ έκανε το καθήκον της στην Πολωνία και νίκησε 69-63 τη Ρόζα Ράντομ, έχοντας πρωταγωνιστές τους Σάκοτα, Ελόνου, Χάρις, και ανανέωσε τις πιθανότητες πρόκρισής της (6 νίκες – 5 ήττες) στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί η απόδοση της ΑΕΚ να μην ήταν πειστική, αλλά αξιοποίησε τη μεγαλύτερη ποιότητα των παικτών της και το βάθος των επιλογών από τον πάγκο της.

ΡOZA ΡΑΝΤΟΜ: Πάντερ 16 (2), Αουντα 8, Πιέκοβιτς 3 (1), Μπογιανόβσκι, Ζέζγκουλα, Τρόγιαν, Σιμάνσκι 7 (1), Ζάιτσεβ 11 (1), Σίμκιεβιτς 10, Σοκολόβσκι 6 (1), Χάροου 2.

ΑΕΚ: Ελόνου 9, Τζέιμς 8, Γκριν, Χάρις 22 (4), Ξανθόπουλος 1, Σάκοτα 13 (1), Λαρεντζάκης 12 (2), Μπάρλοου, Μαυροειδής 3, Καββαδάς.

O Aρης δεν… εμφανίστηκε στο παρκέ σε ακόμη ένα ματς εκτός έδρας, με αποτέλεσμα να χάσει εύκολα με 76-59 από τη Βόννη στη Γερμανία. Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη επέτρεψε στους γηπεδούχους να παίξουν το παιχνίδι τους, που στηριζόταν στα τρίποντα. Επιθετικά, με τον Μποχωρίδη απομονωμένο, δεν απείλησε και μοιραία έχασε επαφή με το σκορ.

ΒΟΝΝΗ: Κάρι 4 (1), Ζούμπτσιτς 6 (2), Κλάιν 5, Γκαμπλ 7, Ντίλεο 5 (1), Μπρούινγκ 2, Μπαρτόλο 7 (1), Μέγιο 10 (2), Χιλ 4.

ΑΡΗΣ: Μάρας, Μποχωρίδης 5 (1), Φλιώνης, Τσαϊρέλης 10, Πουλιανίτης, Χρηστίδης 6, Προύιτ 8 (2), Βασιλόπουλος 2, Ντούβιερ, Μπελ 2.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή