Η ΑΕΚ τελείωσε άμεσα το θέμα Βράνιες

Η ΑΕΚ τελείωσε άμεσα το θέμα Βράνιες

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η χθεσινή μέρα τα είχε όλα για την ΑΕΚ, περιλαμβάνοντας οργή, εκνευρισμό, διαψεύσεις και ένα φαινομενικά αίσιο τέλος στην υπόθεση «Ογκνιεν Βράνιες». Ο Βόσνιος αμυντικός δεν παρέστη στην πρωινή προπόνηση της ομάδας και η ΑΕΚ έσπευσε να τοποθετηθεί, αναφέροντας πως ο Βράνιες ήταν «αδικαιολογήτως απών». Στις τάξεις των φίλων της Ενωσης επικράτησε αναβρασμός και μερικοί εξ αυτών με τοποθετήσεις τους στη σελίδα του αμυντικού της ΑΕΚ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τού ζήτησαν με επιθετικό τρόπο να αποχωρήσει από την ομάδα.

Η κίνηση του Βράνιες να μη βρεθεί στα Σπάτα για την πρωινή προπόνηση εκλήφθηκε ως εκβιασμός του ποδοσφαιριστή προς την ομάδα. Ο Βράνιες δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2019 και φάνηκε να ζητάει πρόωρη ανανέωση με ιδιαιτέρως αυξημένες αποδοχές ή την άμεση πώλησή του.

Μέχρι αργά το απόγευμα ο Βράνιες δεν επικοινώνησε με κανέναν από την ΑΕΚ και ο μάνατζέρ του, με τοποθέτησή του σε ιστοσελίδα, υποστήριξε πως ο Βόσνιος αμυντικός απουσίασε από την προπόνηση επειδή ήταν άρρωστος. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συνάντησε τελικώς τον Βράνιες και του διεμήνυσε πως ακόμα κι αν έρθει βελτιωμένη πρόταση από την Αντερλεχτ (σ.σ. τη Δευτέρα είχε απορριφθεί πρόταση δανεισμού του ποδοσφαιριστή) δεν θα πωληθεί. Ο κ. Μελισσανίδης είπε στον Βράνιες πως η ομάδα τον περιμένει την Πέμπτη στα Σπάτα για προπόνηση και οι οποιεσδήποτε κυρώσεις για την αδικαιολόγητη χθεσινή απουσία του θα αποφασιστούν με βάση τον εσωτερικό κανονισμό. Το θέμα θεωρείται λήξαν για την ΑΕΚ, που έδρασε στο ζήτημα αποφασιστικά και άμεσα, θέλοντας να μην υπάρξουν τριγμοί στην ομάδα, καθώς το προσεχές διάστημα είναι πολύ κρίσιμο και με αρκετούς δύσκολους αγώνες σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή