Σκοπιανό: Πρόσκληση σε Θεία Λειτουργία από Ανθιμο

Σκοπιανό: Πρόσκληση σε Θεία Λειτουργία από Ανθιμο

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θεία Λειτουργία θα τελεστεί από τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης το πρωί της προσεχούς Κυριακής 21 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, με θέμα το Σκοπιανό. Μάλιστα, ο κ. Ανθιμος έστειλε επιστολή σε μητροπολίτες της Βορείου Ελλάδος για να συμμετάσχουν στη Θεία Λειτουργία, η οποία θα ξεκινήσει περί τις 11 το πρωί.

«Η ειρηνική και πνευματική αυτή εκδήλωση γίνεται υπέρ της πατρίδος μας και της ελληνικότατης Μακεδονίας μας», φέρεται να αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του ο κ. Ανθιμος, το κήρυγμα του οποίου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Την ίδια ημέρα έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης περί τις 2 το μεσημέρι. Η ΔΙΣ έχει ταχθεί κατά της συμμετοχής-στήριξης της Εκκλησίας σε τυχόν συλλαλητήρια, ενώ και ο κ. Aνθιμος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει σχέση της Εκκλησίας με το συλλαλητήριο. Βεβαίως, αρκετοί πιστοί μετά τη Θεία Λειτουργία αναμένεται να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή