Flashback στη 19η Ιανουαρίου

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στη 19η Ιανουαρίου-1

Ο θρυλικός Αμερικανός αεροπόρος και επιχειρηματίας Χάουαρντ Χιουζ έχει μόλις σπάσει το προσωπικό του αεροπορικό ρεκόρ, πετώντας από τη δυτική στην ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών και συγκεκριμένα από Λος Άντζελες στο Νιούαρκ σε χρονικό διάστημα επτά ωρών, 28 λεπτών και 25 δευτερολέπτων, το 1937. (AP Photo) 

Flashback στη 19η Ιανουαρίου-2

Υπό έντονη χιονόπτωση, το νέο προεδρικό ζεύγος, Τζον Φ. Κένεντι και Ζακλίν Μπουβιέ, εξέρχονται του σπιτιού τους στη Τζορτζτάουν της Ουάσιγκτον, με προορισμό τη δεξίωση που θα δώσουν τον πρώτο τους χορό ως πρόεδρος και πρώτη κυρία, μία ημέρα πριν από την ορκωμοσία του 35ου προέδρου των ΗΠΑ, το 1961. (AP Photo)

Flashback στη 19η Ιανουαρίου-3

Η Μάρθα Μπατίστα, σύζυγος του εκδιωχθέντος Κουβανού δικτάτορα Φουλχένσιο Μπατίστα, και οι δύο γιοι τους, Κάρλο και Ρομπέρτο, στη σουίτα που διαμένουν στη Νέα Υόρκη από τα Χριστούγεννα, το 1959. Η σύζυγος και τα παιδιά του δικτάτορα είχαν εγκαταλείψει τη χώρα πριν από τον ίδιο, ο οποίος διέφυγε αεροπορικώς την 1η Ιανουρίου, καθώς οι επαναστατικές δυνάμεις του Φιντέλ Κάστρο προήλαυναν πλέον προν την Αβάνα. (AP Photo)

Flashback στη 19η Ιανουαρίου-4

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και μουσικός Τζάνις Τζόπλιν, μία από τις εμβληματικότερες φιγούρες της αντικουλτούρας της δεκαετίας του '60, γεννιέται στο Ποτ Άρθουρ του Τέξας, το 1943. Εδώ, σε μία συναυλία τον Δεκέμβριο του 1969, σε κάποια άγνωστη τοποθεσία. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή