Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Η παράσταση «Τα μάτια του έρωτα», βασισμένη στο «Ονειρο καλοκαιρινής νύχτας» του Σαίξπηρ, ανεβαίνει στο θέατρο Skrow (Αρχελάου 5, Παγκράτι), σε σκηνοθεσία Βασίλη Μαυρογεωργίου, Κατερίνας Μαυρογεώργη και Μαρίας Φιλίνη, στις 9 μ.μ.

• Η παράσταση «Ρομπ» του Ευθύμη Φιλίππου παρουσιάζεται στην κεντρική σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση (Συγγρού 107) στις 8.30 μ.μ., σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά.

• Η ερμηνεύτρια Αναστασά Εδεν και ο τσελίστας Σταύρος Παργινός εμφανίζονται στον «Ιανό» (Σταδίου 24) στις 9.30 μ.μ.

• Η Ορχήστρα του Φεστιβάλ της Βουδαπέστης παρουσιάζει στο Μέγαρο Μουσικής (Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη) έργα Μπαχ και Ραχμάνινοφ και το Τρίτο Κοντσέρτο του Μπετόβεν με τον πιανίστα Ντένες Βάριον, υπό τη διεύθυνση του Ιβάν Φίσερ. Στις 8.30 μ.μ.

• Ανοίγει για το κοινό η έκθεση «160 χρόνια Made in Greece» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100) με θέμα τη βιομηχανική ανάπτυξη στην Ελλάδα την περίοδο 1860-1970.

Από τις 12 μ.

• Η συγγραφέας Ρέα Γαλανάκη συναντά τους αναγνώστες στο βιβλιοπωλείο Monogram (Λεωφ. Δημοκρατίας 47, Μελίσσια) με αφορμή το νέο της βιβλίο «Δυο γυναίκες, δυο θεές» (εκδ. Καστανιώτη) στις 7 μ.μ.

• Τη Μεγάλη Συμφωνία του Φραντς Σούμπερτ και έργα του Καρλ Μαρία φον Βέμπερ παρουσιάζει η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης με σολίστ στο φαγκότο τον Γεώργιο Φαρούγγια και τον Ανδρέα Τσελίκα στη διεύθυνση της ορχήστρας. Στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ, στις 8.30 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή