Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κοντεύουν πια πενήντα χρόνια από τον θάνατό του και όμως ακυκλοφόρητο υλικό του μεγάλου Τζίμι Χέντριξ (φωτ.) συνεχίζει να έρχεται (θαυματουργά) στην επιφάνεια, προς τέρψιν βέβαια των θαυμαστών του. Μόλις χθες μάλιστα κυκλοφόρησε ένα ακόμη κομμάτι, συγκεκριμένα μια ροκ διασκευή του γνωστού «Mannish Boy» του Μάντι Γουότερς. Οχι τυχαία η καινούργια… ανακάλυψη λειτουργεί σαν ιδανικός προάγγελος και για τον νέο δίσκο του Χέντριξ, στον οποίο θα περιλαμβάνονται session ηχογραφήσεις από την περίοδο 1968-70 και θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου.

(…) Τον δρόμο της τηλεόρασης φαίνεται να παίρνει το πρώτο παγκόσμιο εκδοτικό μπεστ σέλερ της νέα χρονιάς, το οποίο δεν είναι άλλο από το «Fire and Fury» του Μάικλ Γουλφ. Ως γνωστόν, το πολυσυζητημένο βιβλίο ρίχνει μια (αδιάκριτη) ματιά πίσω από τις κουρτίνες του Λευκού Οίκου και βέβαια του νέου ενοίκου του, Ντόναλντ Τραμπ. Οπως διαρρέεται μάλιστα από το Χόλιγουντ, ο Γουλφ θα είναι και ο ίδιος συμπαραγωγός στη σειρά, ενώ στα σκαριά βρίσκονται αρκετά ακόμη πρότζεκτ που αφορούν απευθείας τον Αμερικανό πρόεδρο.

(…) Η υψηλότερα αμειβόμενη ηθοποιός δραματικής τηλεοπτικής σειράς γίνεται η Ελεν Πομπέο του «Grey’s Anatomy». Η υπερεπιτυχημένη σειρά, που προγραμματίζει ήδη τον 15ο και τον 16ο κύκλο της, προσέφερε στην πρωταγωνίστριά της το ποσό-ρεκόρ των 20 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή