Λευκός Οίκος: Οι Δημοκρατικοί «κρατούν ομήρους τους Αμερικανούς»

Λευκός Οίκος: Οι Δημοκρατικοί «κρατούν ομήρους τους Αμερικανούς»

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Λευκός Οίκος κατηγόρησε σήμερα τους Δημοκρατικούς ότι «κρατούν ομήρους» τους Αμερικανούς μετά την αποτυχία ψήφισης στη Γερουσία νομοσχεδίου για την προσωρινή χρηματοδότηση του ομοσπονδιακού κράτους, γεγονός που οδήγησε στην παράλυσή του για πρώτη φορά από το 2013.

«Σήμερα το βράδυ (οι Δημοκρατικοί στη Γερουσία) έβαλαν την πολιτική πάνω από την εθνική μας ασφάλεια», επεσήμανε σε ανακοίνωσή του ο Λευκός Οίκος.

«Δεν θα διαπραγματευτούμε για το καθεστώς των παράνομων μεταναστών για όσο διάστημα οι Δημοκρατικοί με τις ανεύθυνες απαιτήσεις τους κρατούν ομήρους τους νομοταγείς πολίτες», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Μάλιστα ο Λευκός Οίκος υπογραμμίζει ότι θα ξεκινήσουν και πάλι οι διαπραγματεύσεις για τη μεταρρύθμιση της μεταναστευτικής πολιτικής, «όταν οι Δημοκρατικοί αρχίσουν να πληρώνουν τις ένοπλες δυνάμεις μας και τα μέλη των ομάδων άμεσης επέμβασης».

Πηγή: ΑΠΕ, REUTERS

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή