Flashback στην 23η Ιανουαρίου

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 23η Ιανουαρίου-1

Δυο θρυλικές μορφές του ροκ εν ρολ, ο Τζέρι Λι Λιούις και ο Φατς Ντόμινο, καθώς και ο νονός της σόουλ και πατέρας της φανκ μουσικής, Τζέιμς Μπράουν, ποζάρουν για μια   κοινή φωτογραφία στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου Waldorf-Astoria της Νέας Υόρκης, μετά την ένταξη τους στο Rock and Roll Hall of Fame, το 1986. (AP Photo/G. Paul Burnett)

Flashback στην 23η Ιανουαρίου-2

Ο Πολωνός σκηνοθέτης Ρόμαν Πολάνσκι και η σύζυγος του, η ηθοποιός Σάρον Τέιτ, κάνουν κάποια πρόποση στην πρεμιέρα της θρυλικής ταινίας τρόμου του σκηνοθέτη, «Το Μωρό της Ρόζμαρι», στο Λονδίνο, το 1968. Το διάσημο ψυχολογικό θρίλερ με τη τη Μία Φάροου και τον Τζον Κασσαβέτης χαρακτηρίστηκε το 2014 «πολιτιστικά, αισθητικά και ιστορικά σημαντική» από τη βιβλιοθήκη του Κογκρέσου και επιλέχθηκε να ενταχθεί στο Εθνικό Μητρώο Κινηματογράφου των ΗΠΑ. (AP Photo)

Flashback στην 23η Ιανουαρίου-3

Υπό το άγρυπνο βλέμμα ενος Ανατολικογερμανού στρατιώτη, εργάτες από την Ανατολική Γερμανία διαλύουν ένα μεγάλο κομμάτι, μήκους 300 μέτρων, και ολοκληρωτικά γεμάτο με γκράφιτι, του Τείχους του Βερολίνου, το 1990. (AP Photo/Roland Weihrauch)

Flashback στην 23η Ιανουαρίου-4

Το φέρετρο στο οποίο αναπαύεται ο 36ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Λίντον Τζόνσον, στη Ροτόντα του Καπιτωλίου, δύο ημέρες πριν από την κηδεία του, στην Ουάσιγκτον, το 1973. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή