Αυτό το «Γεύμα» να διαβαστεί από όλους

Αυτό το «Γεύμα» να διαβαστεί από όλους

Κύριε διευθυντά

Αναφερόμενος στο περιεχόμενο του ρεπορτάζ-συζήτησης, Γεύμα με την «Κ» 6-7/1/2018 του κ. Νότη Παπαδόπουλου με την ιστορικό κ. Μαρία Ευθυμίου, θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο μπράβο στην κ. Ευθυμίου, για το θάρρος της να «φωνάξει» δυνατά όσα σκέπτονται σήμερα απογοητευμένοι οι νουνεχείς Ελληνες. Δυστυχώς, οι χαρακτηρισμοί για την πλειοψηφία των συμπατριωτών μας, που εκφράσθηκαν στη συζήτηση αυτή, όπως ότι «είμαστε μωρά που θέλουμε ντάντεμα», είναι μια πραγματικότητα. Ποτέ δεν κοιταχτήκαμε στον καθρέφτη ως λαός, να κρίνουμε τους εαυτούς μας και τη συμπεριφορά μας, με αποτέλεσμα ο χειρότερος εχθρός της χώρας μας να είμαστε διαχρονικά εμείς οι ίδιοι.

Ας μην ανατρέξουμε στις ρίζες αυτού του φαινομένου, γιατί θα πηγαίναμε πολύ μακριά, όμως το περιεχόμενο της συνέντευξης αυτής θα πρέπει να διαβαστεί από όλους εκείνους που με οποιονδήποτε τρόπο επηρεάζουν την κοινή γνώμη. Πολιτικοί – δάσκαλοι – καλλιτέχνες, ακόμη και ιερωμένοι, που έχουν καθημερινή επαφή με τους απλούς ανθρώπους.

Οσοι άδολα αγαπάνε την Ελλάδα, θα πρέπει να συστρατευθούν για τη σωτηρία της. Ας βρεθεί τρόπος το κείμενο αυτό να διαβαστεί από όσο γίνεται περισσότερους Ελληνες.

Γ. Παπαθανασιου, Κηφισιά

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή