Ανήλικοι προσπάθησαν να επιτεθούν με σιδηρογροθιές σε μαθητές σχολείου στο Μενίδι

Ανήλικοι προσπάθησαν να επιτεθούν με σιδηρογροθιές σε μαθητές σχολείου στο Μενίδι

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που συνέβη τη Δευτέρα σε σχολείο του Μενιδίου. Τέσσερις ανήλικοι εισέβαλαν στο προαύλιο του σχολείου την ώρα του μαθήματος οπλισμένοι με σιδηρογροθιές, ρόπαλα και λοστούς, προκειμένου να επιτεθούν σε μαθητές με τους οποίους φέρονται να είχαν διαφορές.

Ο διευθυντής του σχολείου τους αντιλήφθηκε άμεσα και κλείδωσε την εσωτερική πόρτα του σχολείου, ωστόσο ένας από αυτούς, κατάφερε να πηδήξει από την πόρτα και να μπει σε μία αίθουσα από το παράθυρο.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αχαρνών, κυρία Γ. Ευθυμιάδου, «οι μαθητές ήταν από άλλο σχολείο και άλλη περιοχή και είχαν διαφορές με μαθητές από το σχολείο στο οποίο εισέβαλαν».

Στο θέμα αναφέρθηκε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και ο αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Αχαρνών, τονίζοντας πως «τέτοια περιστατικά χαρακτηρίζουν το Μενίδι», ενώ αναφέρθηκε ακόμα και σε απαγωγή μαθητή από το σχολείο, αλλά και περιστατικά με πυροβολισμούς με μαθητές τραυματίες, μετά το θάνατο του μικρού Μάριου, ζητώντας από την Πολιτεία να λάβει μέτρα.

Σε βάρος των τεσσάρων ανηλίκων (τρεις δράστες είναι ηλικίας 16 ετών και ο τέταρτος 14) οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σχολείο, σχηματίσθηκε δικογραφία και λίγο αργότερα αφέθησαν ελεύθεροι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή