Κλειστή στροφή

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το… στραβοπάτημα της ΑΕΚ στη Λάρισα ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη για τους οπαδούς της, καθώς συνέβη σε μια κρίσιμη καμπή της χρονιάς. Η ομάδα του Χιμένεθ ήθελε το «τρίποντο» και για ψυχολογικούς λόγους, αφού την περιμένει ένα δύσκολο πρόγραμμα στις δύο εγχώριες διοργανώσεις αλλά και στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η αρχή γίνεται σήμερα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για το Κύπελλο, όπου την περιμένει ο Ολυμπιακός, που δείχνει να βρίσκει τα «πατήματά» του υπό την καθοδήγηση του Οσκαρ Γκαρθία. Οι «ερυθρόλευκοι», πέρα από την επιθετική τους παραγωγικότητα, φαίνεται να βελτιώνουν και την αμυντική τους λειτουργία.

Σε ό,τι αφορά το… τρίτο ημίχρονο των αγώνων, αλλά και τα… προεόρτια, δεν ξεφύγαμε από τη ρουτίνα. Οι γνωστές διαμαρτυρίες για τις διαιτησίες και για τους ορισμούς των «αρχόντων» των αγώνων. Οι ηττημένοι πάντα διαμαρτυρόμενοι και οι γνωστοί αφορισμοί για συγκεκριμένους διαιτητές.

Και φυσικά οι απαραίτητες επικοινωνιακές πολιτικές, με ανακοινώσεις και διαρροές, τύπου πολεμικών ανακοινώσεων, πριν και μετά τα ματς. Από τον Ολυμπιακό ζητούν ξένους ρέφερι στα ντέρμπι. Κάτι ανάλογο ζητούσαν και πριν από την αλλαγή προσώπων στα κέντρα αποφάσεων για το ποδόσφαιρο οι αντίπαλοί του. Θα το επαναλάβω: Ο στόχος όλων δεν είναι το καλό του αθλήματος, αλλά της δικής τους ομάδας, με κάθε τρόπο και μέσο.

Και βέβαια, όσο αυτό δεν αλλάζει, αλλά διαιωνίζεται, είναι αναπόφευκτο να βαδίζουμε με μαθηματική ακρίβεια προς την ολοκληρωτική καταστροφή του ποδοσφαίρου μας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή