Ο Ελτον Τζον ανακοίνωσε ότι σταματά τις περιοδείες

Ο Ελτον Τζον ανακοίνωσε ότι σταματά τις περιοδείες

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τις έντονες φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας νωρίτερα σήμερα, ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποίος Έλτον Τζον ανακοίνωσε ότι σταματά τις περιοδείες του, ύστερα από σχεδόν πενήντα χρόνια πορείας στο διεθνές μουσικό στερέωμα.

Ο 70χρονος τραγουδοποιός, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τη φιλάσθενη υγεία του, δήλωσε ότι οι προτεραιότητες του έχουν αλλάξει, με την οικογένεια και τα παιδιά του να καταλαμβάνουν την πρώτη θέση σε αυτές.

Εντούτοις, ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει μία τελευταία μεγάλη περιοδεία, η οποία θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Σεπέμβριο και θα έχει διάρκεια τριών ετών. Επίσης, δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να τερματίσει την καριέρα του ως μουσικός και τραγουδιστής, συνεχίζοντας την παραγωγή μουσικής.

Πέρυσι ο μουσικός πέρασε δύο μερόνυκτα νοσηλευόμενος σε μονάδα εντατικής θεραπείας και 12 ημέρες στο νοσοκομείο, προσπαθώντας να αναρρώσει από μια «επικίνδυνη και σπάνια» βακτηριακή λοίμωξη, από την οποία προσβλήθηκε κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Νότια Αμερική.

Αρρώστησε «πολύ άσχημα» κατά τη διάρκεια της πτήσης με την οποία επέστρεφε στη Βρετανία έπειτα από μια παράστασή του στις 10 Απριλίου στο Σαντιάγο της Χιλής.

Τον Ιούλιο του 2013, η συναυλία του στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου ακυρώθηκε όταν ο διάσημος μουσικός διακομίσθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο για αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας και όπως ο ίδιος παραδέχτηκε αργότερα, "μπορούσε εύκολα να πεθάνει", αν δεν είχε εγχειριστεί. "Ήξερα ότι ήμουν άρρωστος αλλά δεν ήξερα ότι είχα ένα τόσο επικίνδυνο πράγμα μέσα μου μέχρι που το έδειξε το υπερηχογράφημα, το οποίο έκανα έπειτα από εννέα παραστάσεις, 24 πτήσεις και έναν καλοκαιρινό χορό", δήλωσε τότε.

Η πρώτη του περιοδεία ήταν το 1970, έπειτα από σειρά παραστάσεων στο Troubadour Club στο δυτικό Χόλιγουντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή