«Πυρά» κατά Μητσοτάκη από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ

«Πυρά» κατά Μητσοτάκη από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε, σήμερα, να σπάσει τη σιωπή του σχετικά με τη στάση του σχετικά με το ζήτημα της ΠΓΔΜ» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την σημερινή ομιλία του προέδρου της  ΝΔ στην Π.Ε του κόμματος. 

«Με τη σημερινή του ομιλία στην Π.Ε. της ΝΔ, ο δήθεν φιλελεύθερος κ. Μητσοτάκης απέδειξε, για άλλη μια φορά, ότι έχει παραδώσει τα κλειδιά της ΝΔ στην ακροδεξιά συνιστώσα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Προκειμένου, μάλιστα, να μη δυσαρεστήσει τα πρώην στελέχη του ΛΑΟΣ που ηγεμονεύουν, πλέον, στη ΝΔ, έρχεται σε αντίθεση, όχι μόνο με  τις δηλώσεις της κ. Μπακογιάννη και του κ. Σαμαρά, το 2009, αλλά και με τη γραμμή που χαράχθηκε στο Βουκουρέστι επί Κώστα Καραμανλή, την οποία  ο ίδιος, μόλις πριν λίγες μέρες, στη συνέντευξή του στο capital.gr είχε χαρακτηρίσει ως  «εθνική γραμμή της χώρας» προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:

«Μπροστά στο μικροπολιτικό συμφέρον, ο κ. Μητσοτάκης δεν διστάζει να θυσιάσει τις προσπάθειες επίλυσης ενός εθνικού ζητήματος για να μη διχάσει τα διάφορα φέουδα εντός της ΝΔ».

ΑΝΕΛ: Ο κ. Μητσοτάκης εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος για το Σκοπιανό

«Ο κ. Μητσοτάκης εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος για το Σκοπιανό, αποφεύγοντας ακόμη και σήμερα να τοποθετηθεί με ευθύτητα, όπως έπραξε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος. Και είναι καπηλεία να προσπαθεί να οικειοποιηθεί εκ των υστέρων το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, επιχειρώντας να διαστρεβλώσει πλήρως το νόημά του» δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στα στελέχη της ΝΔ.

«Οι Έλληνες πολίτες αναμένουν μάταια από τον κ. Μητσοτάκη να πάρει μια ξεκάθαρη θέση για το εθνικό θέμα, αντί να κρύβεται πίσω από τη θέση της κ. Μπακογιάννη, που θέλει να δοθεί το όνομα «Μακεδονία» στα Σκόπια» καταλήγει στην δήλωσή της η κ. Παπαδοπούλου.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή