Nέα αναβολή, νέα ανάσα για τον ΠΑΟ

Nέα αναβολή, νέα ανάσα για τον ΠΑΟ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμη μία ανάσα στη μάχη επιβίωσης εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός, με την αναβολή που πήρε στην εκδίκαση των προσφυγών πέντε πρώην παικτών του.

Οι υποθέσεις των Ταυλαρίδη, Τελάντερ θα εκδικαστούν στις 6 Φεβρουαρίου και την επόμενη ημέρα σειρά θα πάρουν αυτές των Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν, με τη ρητή επισήμανση από τον πρόεδρο του Διαιτητικού Δικαστηρίου ότι αυτή είναι η τελευταία αναβολή και δεν πρόκειται να κάνει αποδεκτό παρόμοιο αίτημα στο μέλλον. Αντίδραση υπήρξε μόνο από τον δικηγόρο του Ταυλαρίδη, ο οποίος τόνισε ότι δεν έχει μόνο ο Παναθηναϊκός δικαιώματα, έχουν και οι ποδοσφαιριστές, που κινδυνεύουν να χάσουν τα χρήματά τους λόγω της αναβλητικότητας.

Για να κερδίσουν την αναβολή, οι «πράσινοι» τόνισαν ότι βρίσκονται σε εξέλιξη πωλήσεις παικτών που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να εισπράξουν χρήματα τις επόμενες ημέρες ώστε να αποπληρώσουν ένα μέρος των υποχρεώσεών τους. Πρόσθεσαν ότι η ΟΥΕΦΑ, αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες και τη μεγάλη προσπάθεια, τους έδωσε προθεσμία μέχρι την 1η Μαρτίου διότι πρώτιστο μέλημά της δεν είναι να τιμωρήσει τις ομάδες, αλλά να τους δώσει τη δυνατότητα να ξεχρεώσουν. Νωρίτερα, εκδόθηκε η απόφαση για την προσφυγή του Βέμερ, που υποχρεώνει τον Παναθηναϊκό να του καταβάλει σε 10 και όχι σε 40 δόσεις ποσό 498 χιλ. ευρώ, δηλαδή σχεδόν 50 χιλ. μηνιαίως.

Η αναβολή αποφορτίζει τον Παναθηναϊκό από την άμεση πίεση και του δίνει την ευκαιρία να διαπραγματευτεί πιο θαρρετά τις υποθέσεις των Βιγιαφάνες, Μολέντο και Χουλτ που βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο των συζητήσεων, με προορισμό τις Αλάνιασπορ, Ιντερνασιονάλ και Νότιγχαμ αντίστοιχα. Κρίσιμο σημείο στην υπόθεση του Σουηδού είναι η απόφαση του δικαστηρίου για το αν είναι ελεύθερος ή όχι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή