Συνελήφθη 51χρονος για εισαγωγή 7 κιλών κοκαΐνης

Συνελήφθη 51χρονος για εισαγωγή 7 κιλών κοκαΐνης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στην Μάνδρα Αττικής από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης, ένας 51χρονος αυτοκινητιστής για μεταφορά και εισαγωγή κοκαΐνης από την Ολλανδία στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 51χρονος εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική του ιδιότητα, ως οδηγός φορτηγού αυτοκινήτου, μετέφερε και εισήγαγε ποσότητες ναρκωτικών στη χώρα μας, με σκοπό την περαιτέρω διάθεσή τους στην εσωτερική αγορά.

Όπως εξακριβώθηκε ο 51χρονος, οδηγώντας φορτηγό αυτοκίνητο διεθνών μεταφορών, προερχόμενος από Ολλανδία και μέσω του πορθμείου Ανκόνας Ιταλίας-Πάτρας, έφτασε στην 23-1- 2018 στο λιμάνι Πατρών και κατέληξε στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όλα τα μέρη του φορτηγού (τράκτορας, επικαθήμενο, νόμιμο φορτίο) και με τη συνδρομή του οχήματος σάρωσης (X RAY) του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος στον Πειραιά, βρέθηκαν, σε πλαϊνούς αποθηκευτικούς χώρους του επικαθήμενου, επτά (7) συσκευασίες που περιείχναν κοκαΐνη. Η ποσότητα κοκαΐνης κατασχέθηκε και ο οδηγός συνελήφθη.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7- κιλών και -750- γραμμαρίων

• Ένα (1) φορτηγό αυτοκίνητο διεθνών μεταφορών

• Ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

• Το χρηματικό ποσό των -890- ευρώ

• Μία (1) ζυγαριά ακριβείας

• Δύο (2) κινητά τηλέφωνα

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Συνελήφθη 51χρονος για εισαγωγή 7 κιλών κοκαΐνης-1

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή