OMG! Αυτή η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ”μπαίνει” στο Big Little Lies!

OMG! Αυτή η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ”μπαίνει” στο Big Little Lies!

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Big Little Lies ήταν χωρίς αμφιβολία το μεγάλο χιτ της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν έχοντας λάβει άπειρες βραβεύσεις και επαίνους. Ενώ περιμένουμε με αγωνία τη δεύτερη σεζόν, οι πληροφορίες που βγαίνουν στη δημοσιότητα κάνουν την αναμονή ακόμα πιο δύσκολη.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιευματα, η ''μεγάλη'' ηθοποιός Meryl Streep εντάσσεται στο ήδη εντυπωσιακό καστ στο ρόλο της Mary Louise Wright, της μητέρας του Perry Wright. Ναι, η Streep θα υποδυθεί την πεθερά της Celeste (δηλαδή της Nicole Kidman).

''Η Mary Louise φτάνει στο Monterey αναζητώντας απαντήσεις, ανήσυχη για την υγεία των εγγονών της μετά τον θάνατο του Perry'' αναφέρει το Deadline κάνοντας ένας teasing για το στόρι της Streep.

H Streep δεν κάνει συχνές ''μεγάλες'' εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές γι' αυτό και η απόφαση της αυτή εξέπληξε τους φαν της. Η τελευταία φορά που έκανε κάτι τέτοιο ήταν το 2003 στη μίνι σειρά του ''Angels in America'' για την οποία και βραβεύτηκε με Emmy.

Όσο συναρπαστικό και να ακούγεται αυτό, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2019 για τη δεύτερη σεζόν της σειράς. 

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή