Τα πρώτα τρακτέρ παρατάχθηκαν στον Πλατύκαμπο Λάρισας

Τα πρώτα τρακτέρ παρατάχθηκαν στον Πλατύκαμπο Λάρισας

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα πρώτα τρακτέρ παρατάχθηκαν στον κόμβο του Πλατυκάμπου στη Λάρισα σήμερα το μεσημέρι, με τους αγρότες να υλοποιούν την απόφαση της «Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων» για δημιουργία μπλόκων σε όλη την Ελλάδα.

Τα πρώτα τρακτέρ παρατάχθηκαν στον Πλατύκαμπο Λάρισας-1

Οι αγρότες τοποθέτησαν τα τρακτέρ στην άκρη του επαρχιακού δρόμου προς την Αγιά, ενώ προς το παρόν δεν θέτουν ζήτημα αποκλεισμού της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Τα πρώτα τρακτέρ παρατάχθηκαν στον Πλατύκαμπο Λάρισας-2

Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας Ρίζος Μαρούδας, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, κάλεσε τους αγρότες να συμμετέχουν και να ενισχύσουν το μπλόκο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «ότι έχουν κερδίσει οι αγρότες μέχρι σήμερα ήταν αποτέλεσμα αγώνων».

Τα πρώτα τρακτέρ παρατάχθηκαν στον Πλατύκαμπο Λάρισας-3

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μαρούδας άφησε αιχμές και προς ορισμένους αγρότες συνδικαλιστές, λέγοντας πως «πρέπει οι αγρότες να ξεπεράσουν τις πιέσεις που δέχονται από κόμματα, αλλά και τις πιέσεις από κάποιες επιτροπές που αποτρέπουν τους αγρότες να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις».

Τέλος, ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας είπε πως θα γίνει συνέλευση αγροτών, ώστε να σχεδιαστούν τα επόμενα βήματα τους ενόψει και του συλλαλητηρίου που έχει προγραμματιστεί κατά την διάρκεια της έκθεσης Agrotica στις 3 Φεβρουαρίου.

Από την μεριά του ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου, Τσικριτσής Αστέριος, κάλεσε τους αγρότες να ενισχύσουν τα μπλόκα που έχουν στηθεί σε όλη τη χώρα, ενώ σχετικά με το ενδεχόμενο να αποκλεισμού της Εθνικής οδού είπε πως αυτό θα αποφασιστεί μετά από την συνεδρίαση της γενικής συνέλευσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή