Συμβολαιογράφοι: Ακίνητα με χρέη άνω του 1 εκ. ευρώ στους e-πλειστηριασμούς

Συμβολαιογράφοι: Ακίνητα με χρέη άνω του 1 εκ. ευρώ στους e-πλειστηριασμούς

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οφειλές του ενός εκατομμυριου και άνω, αφορούσαν οι χθεσινοί ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, όπως ενημερώνει επισήμως με δελτίο Τύπου ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου.

Οπως αναφέρει «προς αποφυγή παρεξηγήσεων αναφορικά με τους προγραμματισμένους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας πλειστηριασμούς της Τετάρτης 24.01.18, κάθε ένας από αυτούς αφορούσε συνολικές οφειλές μεγαλύτερες του 1 εκατομμυρίου ευρώ. Σημειώνεται ότι η τιμή που αναγράφεται στα στοιχεία του πλειστηριασμού αφορά είτε στην τιμή εκκίνησης είτε στην εμπορική τιμή του υπό πλειστηριασμού ακινήτου και όχι το συνολικό ποσό οφειλών. Προς το σκοπό αυτό, δηλαδή της πληρέστερης πληροφόρησης και της αποφυγής παρεξηγήσεων, τα στοιχεία που συνοδεύουν το υπό πλειστηριασμό ακίνητο εφ εξής θα εμπλουτιστούν προκειμένου να περιγράφεται με απόλυτη σαφήνεια το πιστοληπτικό προφίλ του οφειλέτη».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή