Αλωσε τους «Ζωσιμάδες» η Λάρισα

Αλωσε τους «Ζωσιμάδες» η Λάρισα

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αλμα πρόκρισης στον ημιτελικό γύρο του Kυπέλλου Ελλάδας έκανε η ΑΕΛ χάρις στη χθεσινή νίκη της με 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Ηταν το πρώτο διπλό της ομάδας του Κάμπου στην Hπειρο ύστερα από 11 χρόνια. Το προηγούμενο ήταν στις 18 Απριλίου του 2007, όταν είχε επικρατήσει με 2-0 για τον ημιτελικό γύρο. Ηταν η περίοδος που στη συνέχεια πήρε το Κύπελλο, στον τελικό –που είχε διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο– του Παναθηναϊκού με 2-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη φετινή ήττα του ΠΑΣ στην έδρα του.

Χθες, η ΑΕΛ έμεινε πίσω στο σκορ, καθώς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Πέδρο Κόντε στο 13ο λεπτό. Hταν το 12ο γκολ του σε όλες τις διοργανώσεις. Η ανατροπή έγινε χάρη στα τέρματα του Γιάννη Μασούρα στο 28΄ και στο 53΄. Από εκεί κι έπειτα, ο ΠΑΣ προσπάθησε να κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο αλλά η ΑΕΛ είχε κλείσει καλά τους χώρους και δεν έδωσε δικαιώματα στους γηπεδούχους για να μπορέσουν να απειλήσουν με αξιώσεις.

ΠΑΣ: Περιστερίδης, Μιχαήλ, Κόντε, Μπουκουβάλας, Γιάκος, Γαρουφαλιάς (70΄ Βιντάλ), Τζημόπουλος, Μανθάτης (77΄ Μπέτρα), Μπέριος, Χαλκιαδάκης, Καρανίκας.

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς (74΄ Γιοβάνοβιτς), Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Ναζλίδης (87΄ Περόνε), Αγκάνοβιτς (71΄ Χούμπτσεβ), Μασούρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή