Εκπρόσωπος του συλλαλητηρίου της Αθήνας: Ο κόσμος θα ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο

Εκπρόσωπος του συλλαλητηρίου της Αθήνας: Ο κόσμος θα ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την άποψη ότι η ανταπόκριση του κόσμου στο συλλαλητήριο της Αθήνας θα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που ήταν στη Θεσσαλονίκη, εξέφρασε ο εκπρόσωπος και μέλος της συντονιστικής επιτροπής για τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου της Αθήνας κ. Στέργιος Καλόγηρος, απευθύνοντας έκκληση σε όλους τους Ελληνες πολίτες να συμμετάσχουν σε αυτό.

«Εγώ περίμενα 200.000 μάξιμουμ κόσμο στη Θεσσαλονίκη. Ο κόσμος σε θέματα εθνικά κατεβαίνει στους δρόμους. Εχει κοινό μήνυμα και πιστεύω ότι ο κόσμος θα ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο. Θα είναι κοντά μας η ΚΕΔΕ με όλους τους δήμους της χώρας, που σημαίνει ότι θα έρχονται λεωφορεία με κόσμο από άλλα μέρη της Ελλάδας και έχουμε κοντά μας και τα ορθόδοξα χριστιανικά σωματεία», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Στο ερώτημα εάν υπήρχε πολιτική σκοπιμότητα αλλά και για το ποιοι είναι οι διοργανωτές των συλλαλητηρίων απάντησε: «Πολιτική σκοπιμότητα δεν υπάρχει. Το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ήταν ένα θαύμα, ξεκίνησε από δύο απλούς πολίτες μέσω Facebook. Στην Αθήνα, επειδή θα ξεφύγει από πλευράς κόσμου δεν μπορούσε ένα ή δύο άτομα να οργανώσουν το συλλαλητήριο, έτσι αποφασίστηκε να είναι υπό την αιγίδα των παμακεδονικών ενώσεων όλης της υφηλίου».

Οσο για τους ομιλητές, έκανε λόγο για ένα ευαίσθητο θέμα καθώς όπως είπε «είδατε τι έγινε στη Θεσσαλονίκη, όπου ήρθε ο στρατηγός και μίλησε, κάποιοι τον κατηγόρησαν ότι θέλει να κάνει κόμμα, κάποιοι τον επαινούν δεν θέλουμε να έχουμε καμία εμπλοκή με άτομα που θέλουν να δημιουργήσουν κάποιο πολιτικό φορέα». «Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν κάποιοι χαιρετισμοί, προσκαλώ και τον Αρχιεπίσκοπο να έρθει να ευλογήσει το συλλαλητήριο και περιμένω να έρθουν και κάποιους ιεράρχες που θα προκαλέσουν αίσθηση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή