Το πουλόβερ που θα δώσει ζωή στις ”γκρίζες” μέρες του χειμώνα

Το πουλόβερ που θα δώσει ζωή στις ”γκρίζες” μέρες του χειμώνα

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τσουχτερό κρύο κάνει ακόμα πιο γκρίζες τις μέρες του χειμώνα ''μειώνοντας'' την όρεξή μας για το πρωϊνό styling. Οι χαμηλές θερμοκρασίες υποσυνείδητα μας ''σπρώχνουν'' προς τις πιο κλασσικές επιλογές με το μαύρο και το γκρι να κυριαρχούν στα καθημερινά μας σύνολα με αποτέλεσμα να καταντούν συνηθισμένα και ''βαρετά''.

Για ακόμα μια φορά λοιπόν τα διάσημα κορίτσια της μόδας βρίσκουν την λύση στο ''πρόβλημά'' μας και μας προτρέπουν να δοκιμάσουμε μια συνταγή που όχι μόνο θα ανανεώσει τις εμφανίσεις μας και θα αποδείξει το στυλ μας αλλά θα δώσει και μια χαρούμενη νότα στην καθημερινότητά μας.

Αντί λοιπόν για το μαύρο και πάντα αγαπημένο ζιβάγκο δοκιμάστε από αύριο κιόλας το πολύχρωμο ριγέ πουλόβερ που είδαμε φέτος να εμφανίζεται στις χειμερινές συλλογές μεγάλων οίκων αλλά και στα καταστήματα γρήγορης ένδυσης με το Zara μάλιστα να μας χαρίζει διάφορες επιλογές σε χρώματα και στυλ.

Πως θα το συνδυάσεις:

  • Αν ανήκετε στις πιο τολμηρές fashionistas μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα βινύλ παντελόνι για να δημιουργήσετε ένα statement σύνολο.
  • Διαφορετικά δοκιμάστε ένα ψηλόμεσο στενό crop τζιν και ολοκληρώστε το σύνολό σας με λουστρίνι μποτάκια ή λευκά sneakers για ένα πιο χαλαρό σύνολο.
  • Τέλος, αν το σύνολό σας προορίζεται για μια επαγγελματική συνάντηση τότε σίγουρα ένα παντελόνι σε αυστηρή γραμμή είναι αυτό που χρειάζεστε. Ολοκληρώστε το σύνολό σας με ένα ζευγάρι μακριά χρυσά σκουλαρίκια.

Το πουλόβερ που θα δώσει ζωή στις ”γκρίζες” μέρες του χειμώνα-1

Zara €19,95

Το πουλόβερ που θα δώσει ζωή στις ”γκρίζες” μέρες του χειμώνα-2

Mango €15,99

Το πουλόβερ που θα δώσει ζωή στις ”γκρίζες” μέρες του χειμώνα-3

Gucci €1,100

 

Διαβάστε περισσότερα fashion tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή