ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Οι... γκάφες που μπορεί να γίνουν από την ψηφιακή επεξεργασία των φωτογραφιών που χρησιμοποιούνται στα εξώφυλλα γνωστών περιοδικών, χαρίζουν κάθε φορά το γέλιο, όταν αυτές βλέπουν τελικά το φως της δημοσιότητας.

Στην περίπτωση του «Vanity Fair», τα... θύματα της γκάφας, η Οπρα Γουίνφρεϊ και η Ρις Γουίδερσπουν, φαίνεται να το διασκέδασαν λίγο παραπάνω.

Το γνωστό περιοδικό, γιορτάζοντας τα 24 χρόνια κυκλοφορίας, φωτογράφισε τις τρεις ηγετικές φιγούρες του κινήματος #MeToo, την Οπρα Γουίνφρεϊ, την Ρις Γουίδερσπουν και την Νικόλ Κίντμαν, μαζί με άλλους διάσημους ηθοποιούς, όπως τον Τομ Χανκς, τον Χάρισον Φορντ και τον Ρόμπερντ Ντε Νίρο.

Πίσω από τον φωτογραφικό φακό βρισκόταν η επίσης διάσημη φωτογράφος Αν Λίμποβιτς, για την οποία πόζαραν οι stars.

Ωστόσο, τα λάθη δεν έλειψαν. Σε μία από τις φωτογραφίες, η Οπρα εμφανίζεται με... τρία χέρια, ενώ σε μία δεύτερη η Ρις Γουίδερσπουν έχει... τρία πόδια!

Με τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών στο Twitter, τα σχόλια πήραν φωτιά, στα οποία πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν οι δύο διάσημες γυναίκες, που έδειξαν να το διασκεδάζουν.

«Λοιπόν... Πιστεύω ότι όλοι ξέρουν ότι... έχω τρία πόδια», έγραψε η Γουίδερσπουν στο Twitter συμπληρώνοντας: «Ελπίζω να μπορείτε να με αποδεχτείτε και έτσι».

«Δέχομαι τα τρία σου πόδια, καθώς ξέρω ότι αποδέχεσαι τα τρία μου χέρια», σχολίασε ως απάντηση η Οπρα.

 

 

 

 

 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ