Κόντρα Δ. Καμμένου – Μπαλαούρα για το Σκοπιανό

Κόντρα Δ. Καμμένου – Μπαλαούρα για το Σκοπιανό

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, με αφορμή το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

Eνας εκ των πρωταγωνιστών της ενδοκυβερνητικής κόντρας, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος πυροδότησε εκ νέου αντιδράσεις με τις δηλώσεις του, με τον Νίκο Φίλη να δηλώνει το πρωί της Δευτέρας στον Real fm ότι «έχει ακροδεξιά προδιάθεση ο Δημήτρης Καμμένος κι αυτό δεν ισχύει για το σύνολο των ΑΝΕΛ».

«Αντέδρασα εγώ και είπα ένα πρωί κάτι για κάποιον; Είναι δυνατόν να βάζει χέρι στους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Μπαλαούρας; Είναι δυνατόν ο κ. Σκουρλέτης να μας λέει να προσέχουμε και να μην πάμε στο συλλαλητήριο; Τι είναι, ο δάσκαλος με τον μαθητή να μας μαλώνει; Εδώ έχουμε μια συνεργασία. Εκτός αν έχει μια κρυφή χαρά ο Μπαλαούρας και θέλει να παραδώσει την Μακεδονία» τόνισε από την πλευρά του σήμερα μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Δημήτρης Καμμένος.

Την ίδια ώρα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας, δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑI πως «ο Δημήτρης Καμμένος έχει προκαλέσει και στο παρελθόν προβλήματα στην συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ με δηλώσεις του».

«Το καλύτερο θα ήταν να είχαμε ενιαία θέση» για το Σκοπιανό, συνέχισε ο κύριος Μπαλαούρας μιλώντας στον ΣΚΑΙ, «αλλά από εκεί και πέρα είναι γνωστές οι διαφορές μας σε διάφορα θέματα και δεν μας δημιουργεί πρόβλημα».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή