Επιμένει ο Λεβέντης: Μου είπε ο Τσίπρας για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών

Επιμένει ο Λεβέντης: Μου είπε ο Τσίπρας για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιμένει ο Βασίλης Λεβέντης, παρά τη χθεσινή διάψευση από το Μαξίμου ότι ο πρωθυπουργός, στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν το Σάββατο στο Μέγαρο Μαξίμου, του είπε ότι πρόθεσή του είναι να γίνουν οι εκλογές τον Μάιο του 2019 μαζί με τις ευρωεκλογές αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει νωρίτερα η προσφυγή στις κάλπες, λόγω των εξελίξεων.

«Δεν το διέψευσε ο ίδιος, γιατί ο ίδιος είναι ηθικός άνθρωπος. Το διέψευσαν οι κύκλοι, τους οποίους κύκλους θα σας πω, πως μου τους χαρακτήρισε. Όταν τον ρώτησα ποιοι από το υπουργείο Εξωτερικών έβγαλαν την ανακοίνωση ότι η Εκκλησία είναι χουντική, είναι χρυσαυγίτες η Εκκλησία, μου είπε «κάποιοι βλάκες στο υπουργείο Εξωτερικών». Και οι κύκλοι του πρωθυπουργού είναι  κι αυτοί θερμοκέφαλοι και πάντα διέψευδαν τα περί εκλογών» σχολίασε ο κ. Λεβέντης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Λεβέντης όπως είπε μίλησε με τον κ. Τσίπρα και για τον Π. Καμμένο και τη στάση που κρατάει στο Σκοπιανό: «Μου είπε πως δεν φοβάται τον Καμμένο. Χρησιμοποίησε μάλιστα τη λέξη «τον θεωρώ «μπεσαλή», δεν θα ρίξει τη κυβέρνηση».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή