Συλλαλητήριο για ΠΓΔΜ: «Παρών» έστω και με ηχογραφημένο μήνυμα ο Μ. Θεοδωράκης – «Για τον λαό θα έδινα και τη ζωή μου»

Συλλαλητήριο για ΠΓΔΜ: «Παρών» έστω και με ηχογραφημένο μήνυμα ο Μ. Θεοδωράκης – «Για τον λαό θα έδινα και τη ζωή μου»

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρόθεσή του να είναι «παρών» στο Παλλαϊκό Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που θα γίνει την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 14:00 στην πλατεία Συντάγματος και να απευθύνει χαιρετισμό έστω με ηχογραφημένο μήνυμα σε περίπτωση που δεν μπορέσει να παρευρεθεί, γνωστοποίησε ο Μίκης Θεοδωράκης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής του συλλαλητηρίου, ο προεδρεύων της Οργανωτικής Επιτροπής, Πατσίκας Μιχαήλ, επισκέφθηκε τον Μίκη Θεοδωράκη ώστε να του μεταφέρει την πρόσκληση να παραστεί ως ομιλητής στο Συλλαλητήριο.

Ο Μίκης Θεοδωράκης εξέφρασε την περηφάνιά του για τη μεγαλειώδη συγκέντρωση του ελληνικού λαού στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία που έγινε στη Θεσσαλονίκη στις 21 Ιανουαρίου 2018 και δεσμεύτηκε να απευθύνει τουλάχιστον χαιρετισμό με ηχογραφημένο μήνυμα στο συλλαλητήριο της Αθήνας. Συγκεκριμένα όπως δήλωσε ο κ. Πατσίκας στο «kathimerini.gr» τα ενδεχόμενα είναι τα εξής: είτε να απευθύνει απευθείας χαιρετισμό από την πλατεία Συντάγματος είτε να μεταδοθεί ηχογραφημένο μήνυμά του ανεξαρτήτως από το αν θα είναι παρών ή όχι.

Μάλιστα ο κ. Πατσίκας πρόσθεσε πως ο Μίκης Θεοδωράκης του είπε πως θέλει «να είναι παρών να τον δει ο λαός και να δει και τον λαό όρθιο». «Για αυτό τον λαό και την πατρίδα θα έδινα και τη ζωή μου θα προσπαθήσω να είμαι εκεί», είναι το μήνυμα που τού μετέφερε ο Μίκης Θεοδωράκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή