Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά στην Αθήνα

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά στην Αθήνα

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην εξάρθρωση πολυμελούς σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά στην Αττική, προχώρησε η Αστυνομία έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών.

Η αστυνομική επιχείρηση έγινε στις περιοχές Ζωγράφου, Κερατέας, Νέου Κόσμου, Παλαιού Φαλήρου και Κάτω Πατησίων, όπου συνελήφθησαν 11 μέλη της εγκληματικής σπείρας, ηλικίας από 29 έως 63 ετών. Μεταξύ των 11 συλληφθέντων, οι αστυνομικοί κατάφεραν να πιάσουν και τον φερόμενο ως αρχηγό του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.Όπως αναφέρει η Αστυνομία, έχουν συλληφθεί πέντε Έλληνες, πέντε Αλβανοί και μία γυναίκα από τη Ρουμανία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο αρχηγός του κυκλώματος, ένας 40χρονος Αλβανός, ήταν επιφορτισμένος με την εύρεση των ποσοτήτων κοκαΐνης και την καθοδήγηση των υπόλοιπων μελών.

«Υπαρχηγός» και άμεσος συνεργός του 40χρονου Αλβανού, που είχε εποπτικό ρόλο, ήταν ένας 38χρονος Έλληνας.

Τα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής σπείρας ήταν επιφορτισμένα με την αποθήκευση, απόκρυψη, νόθευση και διακίνηση των ναρκωτικών σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Έπειτα από αστυνομικές έρευνες σε σπίτια, χώρους και οχήματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: Ποσότητα κοκαΐνης βάρους 1.521 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 5.700 γραμμαρίων, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, νοθευτική ουσία βάρους 350 γραμμαρίων, τέσσερα Ι.Χ αυτοκίνητα, ένα πιστόλι, εβδομήντα πέντε φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των 25.855 ευρώ, τρείς χρυσές λίρες, διάφορα χρηματικά ποσά ξένων νομισμάτων και οκτώ ζυγαριές ακριβείας

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή