Νέα «πυρά» Δ. Καμμένου κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

Νέα «πυρά» Δ. Καμμένου κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνέχεια στην αντιπαράθεσή του με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το  ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ,  έδωσε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος μιλώντας στον ΣΚΑΪ επεσήμανε ότι δεν θα κάνει δήλωση αριστερής νομιμοφροσύνης σε κανέναν, ούτε πρόκειται να δεχτεί να τον μαλώσει οποιοσδήποτε.

«Οι υποδείξεις, οι παροτρύνσεις είναι για εσωτερική κατανάλωση. Ας κοιτάξουν να ελέγξουν τους 53» σημείωσε.

Παράλληλα επανέλαβε τη δήλωσή του περί πολιτικού «χαφιεδισμού» από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, τον οποίο κατηγορεί ότι έστειλε σε Ευρωπαίους φωτογραφίες βουλευτών που έλαβαν μέρος στο συλλαλητήριο της προηγούμενης Κυριακής στη Θεσσαλονίκη.

Σημείωσε δε πως «εάν τα Σκόπια αλλάξουν το Σύνταγμα τους δεν κατανοώ για ποιο λόγο στην ονομασία τους θα πρέπει να υπάρχει ο όρος Μακεδονία» και ξεκαθάρισε ότι θα πάει στο συλλαλητήριο της Αθήνας. «Δεν θα είναι εύκολη η επόμενη ημέρα σε περίπτωση που περάσει από τη Βουλή συμφωνία για την ονομασία της ΠΓΔΜ που θα εμπεριέχει τον όρο Μακεδονία». Απαντώντας στο ερώτημα αν θα γίνουν εκλογές, τόνισε ότι δεν υπάρχει λόγος και θα δημιουργήσουν πρόβλημα στην οικονομία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή