ΗΠΑ: Η δυσαρέσκεια της Πρώτης Κυρίας

ΗΠΑ: Η δυσαρέσκεια της Πρώτης Κυρίας

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Οι τάσεις αυτονόμησης της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ παρακολουθούνται με ενδιαφέρον από τον αμερικανικό Tύπο, με τους παρατηρητές να διερωτώνται αν η Μελάνια Τραμπ έχει εξοργιστεί με τις αποκαλύψεις για τη σεξουαλική σχέση του Τραμπ με την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς τον Ιούλιο του 2006, όταν ο γιoς τους Μπάρον ήταν μόλις τεσσάρων μηνών.

Η 47χρονη Μελάνια Τραμπ δεν συνόδευσε τον σύζυγό της στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, όπως είχε προγραμματιστεί, ενώ ώς την τελευταία στιγμή η εκπρόσωπός της δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει αν και κατά πόσον η Πρώτη Κυρία θα παραστεί στην ομιλία του Τραμπ για την «Κατάσταση του Εθνους». Χθες, τελικά, έγινε γνωστό ότι η Μελάνια Τραμπ σκόπευε να παραστεί στη σημαντικότερη προεδρική ομιλία της χρονιάς.

Την περασμένη εβδομάδα, ενώ ο 71χρονος Ντόναλντ Τραμπ απευθυνόταν στη διεθνή κοινή γνώμη στο Νταβός, η Μελάνια πέρασε δύο ημέρες στη Φλόριντα, στο spa του θερέτρου Μαρ α Λάγκο. Η 13η επέτειος γάμου του ζεύγους παρήλθε χωρίς δημόσια σχόλια. Η Μελάνια Τραμπ, πρώην φωτομοντέλο, 24 χρόνια νεότερη από τον δισεκατομμυριούχο Ντόναλντ, είχε πιθανότατα υπόψη της τι είδους άνδρα επέλεξε. Ομως, σε κάθε αποκάλυψη ώς τώρα έπαιρνε το μέρος του. «Πιστεύω τον σύζυγό μου» ήταν η μόνιμη επωδός. Κάτι φαίνεται ότι άλλαξε στις 12 Ιανουαρίου, όταν η Wall Street Journal κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο τίτλο «Δικηγόρος του Τραμπ εξαγόρασε τη σιωπή πορνοστάρ αντί 130.000 δολαρίων».

Το ρεπορτάζ και αυτά που ακολούθησαν παρείχαν λεπτομέρειες για την εταιρεία στο Ντέλαγουερ, μέσω της οποίας ο δικηγόρος του Τραμπ, Μάικλ Κόεν, μεταβίβασε 130.000 δολάρια στη δικηγόρο της Στόρμι Ντάνιελς, έναν μήνα πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016. Η κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ, που έχει γυρίσει πάνω από 150 ταινίες πορνό, επρόκειτο να μιλήσει για τον Τραμπ σε πρωινή εκπομπή του ABC, αλλά η εμφάνιση ακυρώθηκε. Η 38χρονη σήμερα Ντάνιελς είχε υποστηρίξει ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον Τραμπ τον Ιούλιο του 2006, στη διάρκεια τουρνουά γκολφ διασημοτήτων, στη λίμνη Ταχόε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή