Ωρα… Τούμπας

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ναι, πράγματι το εφετινό επαγγελματικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξεχωρίζει από τα προηγούμενα. Οχι επειδή βελτιώθηκαν οι ομάδες μας και παρακολουθούμε καλύτερη μπάλα, αλλά διότι αφενός οι «μεγάλες» παρέμειναν τουλάχιστον… στάσιμες και αφετέρου οι «μικρομεσαίες» σήκωσαν το κεφάλι και τις κοιτάζουν στα μάτια.

Το είδαμε αυτό στην τελευταία αγωνιστική. Ο Αστέρας στην Τρίπολη έπαιξε τον Ολυμπιακό χωρίς κανένα ίχνος κατωτερότητας, ενώ ο Παναιτωλικός έχασε από τον ΠΑΟΚ με ένα πέναλτι που θα συζητείται για πολύ στο Αγρίνιο. Οσο για την ΑΕΚ μπορεί το 2-0 επί της Λαμίας να φαντάζει «εύκολο», αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Πλέον, ο ΠΑΟΚ μπορεί να ισχυριστεί πως κρατάει την τύχη στα… πόδια των παικτών του. Θα υποδεχθεί στην Τούμπα τους δύο… κυνηγούς του, ενώ έχει, όπως και οι άλλοι δύο, ένα πέρασμα από το Περιστέρι. Υπάρχουν φυσικά και τα παιχνίδια σε Ιωάννινα, Τρίπολη και Λεωφόρο, αλλά η ομάδα του Λουτσέσκου, δείχνει να πατάει πλέον γερά και εκτός έδρας.

Ολυμπιακός και ΑΕΚ πρέπει πρώτα να «καθαρίσουν» μεταξύ τους την Κυριακή στο Φάληρο. Η ισοπαλία μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική και για τους δύο. Επομένως, αναμένεται να γίνει ένα παιχνίδι που οι δύο προπονητές θα πρέπει να ανοίξουν τα χαρτιά τους και να μην κρυφτεί ο ένας από τον άλλον.

Και τέλος, για να μην ξεχνιόμαστε, για άλλη μία αγωνιστική η διαιτησία παρέμεινε… πρωταγωνίστρια. Πλέον, τα λάθη, που κάποια από αυτά διαμορφώνουν και αποτελέσματα, δεν αποτελούν είδηση. Και το χειρότερο: Μάθαμε να ζούμε μ’ αυτά…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή