Στίβος: Αντίστροφη μέτρηση για το Πανελλήνιο κλειστού

Στίβος: Αντίστροφη μέτρηση για το Πανελλήνιο κλειστού

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα για την έναρξη του πανελλήνιου πρωταθλήματος κλειστού στίβου (10-11/2), οι Ελληνες αθλητές δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους σε διάφορα διεθνή μίτινγκ, ώστε να βρεθούν σε καλή κατάσταση στο Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας», αλλά και να πετύχουν τις επιδόσεις που θα τους κλείσουν «εισιτήρια» για το Παγκόσμιο του Μπέρμιγχαμ (1-4/3). Σήμερα ο Κώστας Φιλιππίδης θα πάρει μέρος στο μίτινγκ του Κότμπους, ενώ σε διοργάνωση της Γαλλίας θα αγωνιστούν τρεις νέοι αθλητές μας.

Ο Κώστας Μπανιώτης, χθες, πήρε μέρος σε αγώνα στην Τσεχία και με 2,24 βρέθηκε στην πέμπτη θέση στο άλμα εις ύψος δείχνοντας ότι βρίσκεται σε ανοδική τροχιά, καθώς την περασμένη εβδομάδα είχε καταφέρει να υπερβεί μόλις τα 2,20. Ο άλτης προσπάθησε στα 2,27 και στο τρίτο άλμα βρέθηκε πολύ κοντά για να πετύχει τον στόχο του. Την επόμενη εβδομάδα θα πάρει μέρος σε αγώνα στην πόλη Μπάνσκα Μπίστριτσα, στη Σλοβακία.

Υψηλότερα άλματα είναι ο στόχος του Κώστα Φιλιππίδη, σήμερα, στο Κότμπους. Πριν από λίγες ημέρες, στο ΣΕΦ, ο πρωταθλητής στο επί κοντώ πέρασε πάνω από τα 5,70 και έδειξε ότι βρίσκεται κοντά στο να υπερβεί και τα 5,80. Στο Κότμπους θα αγωνιστεί και ο Πολωνός Πιοτρ Λίσεκ.

Σε διοργάνωση στην πόλη Ρέιμς της Γαλλίας θα βρεθούν σήμερα ο Πάνος Τριβυζάς, η Ραφαέλλα Σπανουδάκη και η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου. Ο Τριβυζάς σε αγώνα στον Αγιο Κοσμά έτρεξε τα 60 μ. σε 6.68. Για τη Σπανουδάκη θα είναι ο πρώτος αγώνας της σεζόν. Η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου αγωνίστηκε πριν από λίγες ημέρες στα 400 μ. και σήμερα θα τρέξει στο βασικό της αγώνισμα, τα 800 μ. Η αθλήτρια έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο 2.05.10, μια επίδοση που θέλει να τη βελτιώσει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή