Η μεθοριακή τουρκική πόλη Ρεϊχανλί επλήγη από ρουκέτες – Ενας άμαχος νεκρός

Η μεθοριακή τουρκική πόλη Ρεϊχανλί επλήγη από ρουκέτες – Ενας άμαχος νεκρός

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο ρουκέτες, που εκτοξεύθηκαν από τη συριακή περιφέρεια του Αφρίν, έπληξαν τη μεθοριακή τουρκική πόλη Ρεϊχανλί και σκότωσαν έναν άνθρωπο, μετέδωσε σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Ρουκέτες έπληξαν δύο σπίτια και προκάλεσαν τον θάνατο ενός 17χρονου ενώ ένα ακόμη πρόσωπο τραυματίσθηκε, μετέδωσε το Ανατολή. Οι πυραυλικές επιθέσεις πιστεύεται ότι πραγματοποιήθηκαν από μέλη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) και μαχητές των Κούρδων της Συρίας, πρόσθεσε.

Από την αρχή της επιχείρησης εναντίον της πολιτοφυλακής των Κούρδων της Συρίας YPG στο Αφρίν, ρουκέτες έχουν πλήξει τις τουρκικές μεθοριακές πόλεις Κιλίς και Ρεϊχανλί.

Η Τουρκία εξαπέλυσε την αεροπορική και χερσαία επίθεση με την ονομασία «Επιχείρηση Κλάδος Ελαίας» πριν από λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα, βάζοντας στο στόχαστρο τους κούρδους μαχητές στη βόρεια Συρία και ανοίγοντας έτσι ένα νέο μέτωπο στον επταετή πολύπλευρο συριακό εμφύλιο πόλεμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή