ΗΠΑ: Συγκρούστηκε αμαξοστοιχία που μετέφερε μέλη του Κογκρέσου

ΗΠΑ: Συγκρούστηκε αμαξοστοιχία που μετέφερε μέλη του Κογκρέσου

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια αμαξοστοιχία στην οποία επέβαιναν Ρεπουμπλικανοί βουλευτές και γερουσιαστές, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Πολ Ράιαν, συγκρούστηκε με ένα απορριμματοφόρο, κοντά στο Κρόζετ της Δυτικής Βιρτζίνιας, σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες των πολιτικών. Οι πολιτικοί βρίσκονταν καθ' οδόν για το ετήσιο, τριήμερο σεμινάριο τους, στο Γκρίνμπιρ, στη Δυτική Βιρτζίνια.

Οι τοπικές αρχές δεν έχουν ανακοινώσει κάποιον απολογισμό για το περιστατικό και παραμένει αδιευκρίνιστο πόσοι είναι οι τραυματίες και σε τι κατάσταση βρίσκονται. Εντούτοις, σύμφωνα με τους Ρεπουμπλικάνους πολιτικούς, ενδέχεται να υπάρχει τουλάχιστον ένας νεκρός και αρκετοί σοβαρά τραυματίες, μεταξύ των ανθρώπων που επέβαιναν στο απορριμματοφόρο.

«Είμαστε όλοι καλά», διαβεβαίωσε ο βουλευτής Πιτ Σέσιονς, ενώ και το γραφείο του Πολ Ράιαν, επιβεβαίωσε ότι ο τελευταίος δεν έχει τραυματιστεί.

«Είμαστε καλά, αλλά χτυπήσαμε ένα απορριμματοφόρο», επιβεβαίωσε και ο βουλευτής Γκρεγκ Γουόλντεν, αναρτώντας και μια φωτογραφία του κατεστραμμένου οχήματος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή