Μνημόσυνο πεσόντων παρουσία Καμμένου

Μνημόσυνο πεσόντων παρουσία Καμμένου

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Βάση Ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού (Π.Ν.) στον Μαραθώνα πραγματοποιήθηκε χθες το ετήσιο μνημόσυνο των ηρωικώς πεσόντων πληρωμάτων ελικοπτέρων.

Το φετινό μνημόσυνο τελέστηκε στις 31 Ιανουαρίου, ημέρα αφιερωμένη στη μνήμη των Παναγιώτη Βλαχάκου, Χριστόδουλου Καραθανάση και Εκτορα Γιαλοψού, οι οποίοι επέβαιναν στο ελικόπτερο ΠΝ 21 το οποίο προ 22 ετών κατέπεσε στα ανοικτά των Ιμίων κατά την εξέλιξη της ελληνοτουρκικής κρίσης.

Χθες τιμήθηκε η μνήμη και άλλων πεσόντων εν ώρα καθήκοντος, όπως για τους Αναστάσιο Τουλίτση, Κωνσταντίνο Πανανά και Ελευθέριο Ευαγγέλου, οι οποίοι σκοτώθηκαν προ δύο ετών όταν το ελικόπτερό τους συνετρίβη στη νησίδα Κίναρο κατά τη διάρκεια άσκησης του Π.Ν. Στο μνημόσυνο ήταν παρόντες ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, ο αναπληρωτής υπουργός Δημήτρης Βίτσας, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης, ο αρχηγός ΓΕΝ Νίκος Τσούνης και ο αρχηγός ΓΕΑ Χρήστος Χριστοδούλου και, βεβαίως, οι συγγενείς των πεσόντων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή