Μοναδική έκθεση για τον Gianni Versace στο Βερολίνο

Μοναδική έκθεση για τον Gianni Versace στο Βερολίνο

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κολλητά φορέματα, χρυσά παντελόνια και πολύχρωμα μεταξωτά μαντήλια. Περισσότερα από 100 σύνολα που δημιουργήθηκαν από τον Gianni Versace παρουσιάζονται στο Βερολίνο, 20 χρόνια μετά το θάνατο του σχεδιαστή.

Οι διοργανωτές της έκθεσης που άνοιξε τις πύλες της την Τρίτη στο κλασικό κτίριο Kronprinzenpalais της γερμανικής πρωτεύουσας διοργάνωσαν ένα ταξίδι στις δημιουργίες του σχεδιαστή παίρνοντας κομμάτια από ιδιωτικές συλλογές σε όλον τον κόσμο.

Μοναδική έκθεση για τον Gianni Versace στο Βερολίνο-1

Τα σέξι, αισθησιακά και αποκαλυπτικά ρούχα του Versace στις δεκαετίες του 1980 και του 1990 τον έκαναν αγαπημένο σχεδιαστή των ρόκερ, των σταρ του Χόλιγουντ και άλλων διασημοτήτων. Η έκθεση καλύπτει μια μεγάλη γκάμα των δημιουργιών του Versace και περιλαμβάνει κομμάτια τόσο της αντρικής όσο και της γυναικείας γραμμής, όπως το σύνολο που δημιούργησε για το γάμο του Sting το 1992 και άλλα διάσημα κομμάτια που φορέθηκαν για παράδειγμα από τη Madonna, τον Prince και τη Naomi Campbell.

 

Περισσότερες ειδήσεις από τον κόσμο της μόδας στο mustonline.gr.

(ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή