Eγκαίνια του νέου χώρου της εταιρείας ELMAK BEVERAGE E.E.

Eγκαίνια του νέου χώρου της εταιρείας ELMAK BEVERAGE E.E.

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η βραβευμένη ελληνική εταιρεία ELMAK BEVERAGE E.E. δραστηριοποιείται στην παραγωγή & εμπόριο ροφημάτων με το δικό της brand name: «Νovello Tales». Tα ροφήματα σοκολάτας της ξεχωρίζουν για τις μοναδικές και πρωτότυπες αρωματικές μείξεις και τις αυθεντικές πρώτες ύλες.  Η εταιρεία έχει διακριθεί στον αναγνωρισμένο διαγωνισμό ανώτερης γεύσης & ποιότητας OLYMP AWARDS 2017 κερδίζοντας 5 βραβεία  και έχει ένα μεγάλο δίκτυο πελατών στην ελληνική αγορά, αλλά και πλέον στο εξωτερικό. Διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων.

Η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας οδηγεί σε επέκταση και ανάπτυξη καθώς πρόσφατα μετακόμισε σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις 500 τ.μ. με  προδιαγραφές πρότυπου εργαστηρίου παραγωγής σοκολάτας, σύγχρονα μηχανήματα παραγωγής, αναλυτικά εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου, showroom, meeting room, μοντέρνοι γραφειακοί χώροι. Τo Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια του νέου χώρου της εταιρείας, όπου οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις σύγχρονες εγκαταστάσεις που αποτελούν πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα στην παραγωγή σοκολάτας ροφήματος και σημαντική επιχειρηματική επένδυση με σκοπό την εξέλιξη και άνοδο της ελληνικής αγοράς, καθώς και την επέκταση σε διεθνές επίπεδο μέσα από τις εξαγωγές.

Η ELMAK BEVERAGE E.E. συνεχίζει δυναμικά την αλματώδη πορεία της με κύριο στόχο την αυθεντική ποιοτική γεύση και άρωμα Novello, που την χαρακτηρίζουν και την κατατάσσουν μοναδική στον τομέα της.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή