Νέος αρχηγός της Πυροσβεστικής ο Αντιστράτηγος Σωτήριος Τερζούδης

Νέος αρχηγός της Πυροσβεστικής ο Αντιστράτηγος Σωτήριος Τερζούδης

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέος αρχηγός στο Πυροσβεστικό Σώμα από σήμερα, μετά από απόφαση του ΚΥΣΕΑ, που συνεδρίασε το μεσημέρι. Πρόκειται για τον μέχρι σήμερα υπαρχηγό Υποστήριξης του ΠΣ, αντιστράτηγο Σωτήριο Τερζούδη, ο οποίος αντικαθιστά τον απερχόμενο αρχηγό, Βασίλη Καπέλιο.

Στον αποστρατευθέντα αρχηγό αντιστράτηγο ΠΣ Βασίλειο Καπέλιο, απονεμήθηκε ο βαθμός του Στρατηγού εν αποστρατεία και ο τίτλος του Επίτιμου Αρχηγού του Π.Σ.

Ο νέος αρχηγός Σωτήριος Τερζούδης του Δημητρίου γεννήθηκε το 1961, στους Μεταξάδες Έβρου. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Είναι απόφοιτος της παλαιάς Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης (νυν Πανεπιστήμιο Μακεδονίας) τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, κατετάγη στο Πυροσβεστικό Σώμα το 1987και φοίτησε επίσης στη Σχολή Επιμόρφωσης του Πυροσβεστικού Σώματος.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του, υπηρέτησε σε διάφορες μάχιμες υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος, ενώ τον Φεβρουάριο του 2016 του ανατέθηκαν τα καθήκοντα του Συντονιστή Υποστήριξης Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος. Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους προήχθη στο βαθμό του αντιστρατήγου ΠΣ και ανέλαβε καθήκοντα Υπαρχηγού Υποστήριξης Πυροσβεστικού Σώματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή