''Δεν χρειάστηκε καν να βγω από το σπίτι'', ανέφερε χαριτολογώντας ο George Clooney όταν ρωτήθηκε πως γνώρισε την γυναίκα της ζωής του. Ο χολιγουντιανός σταρ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman» και αποκάλυψε για πρώτη φορά τον παράδοξο τρόπο που γνωρίστηκαν με την σύζυγό του Amal Alamuddin.

Όπως εξηγεί, το 2013 ένας κοινός τους φίλος θα περνούσε από το σπίτι του στη Λίμνη Κόμο και μαζί του θα έφερνε και μια φίλη του που πήγαινε στις Κάννες. Αυτή η γυναίκα δεν ήταν άλλη από την Amal. Εκείνη τη στιγμή τον πήρε ο ατζέντης του τηλέφωνο που φαίνεται πως προέβλεψε την εξέλιξη που θα είχε τελικά εκείνη η συνάντησή.

«Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον ατζέντη μου, ο οποίος μου είπε, "Γνώρισα αυτή τη γυναίκα που έρχεται στο σπίτι σου και την οποία θα παντρευτείς". Όντως έτσι εξελίχθηκε», λέει ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Ο ηθοποιός είπε επίσης πως στην αρχή δεν ήταν καθόλου σίγουρος πως η Αμάλ ενδιαφερόταν και πως σε εκείνη την πρώτη συνάντησή τους, παρόντες ήταν και οι γονείς του.   «Το πιο αστείο ήταν πως τότε με είχαν επισκεφθεί ο πατέρας και η μητέρα μου οπότε ήταν και οι γονείς μου παρόντες. Απλώς μιλήσαμε, βασικά ξενυχτήσαμε κουβεντιάζοντας. Και πήρα την διεύθυνση του email της, επειδή θα μου έστελνε μερικές φωτογραφίες των γονιών μου. Δεν ήξερα αν ήθελε να βγει μαζί μου, εγώ νόμιζα πως ήμασταν φίλοι», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

 

Περισσότερες ειδήσεις στο mustonline.gr.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ