Γαλλία: Τουλάχιστον 5 νεκροί μετά από σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων (Βίντεο)

Γαλλία: Τουλάχιστον 5 νεκροί μετά από σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων (Βίντεο)

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο στρατιωτικά ελικόπτερα που ανήκουν στην σχολή αεροπορικής εκπαίδευσης Ealat συγκρούστηκαν στη περιοχή Βαρ της νότιας Γαλλίας. Γαλλικά μέσα επικαλούμενα δυνάμεις ασφαλείας κάνουν λόγο για τουλάχιστον πέντε νεκρούς. 

«Τα ελικόπτερα συγκρούστηκαν, υπήρχε προσωπικό τριών ατόμων στο ένα και δύο στο άλλο, είναι όλοι νεκροί», σύμφωνα με ανακοίνωση της χωροφυλακής. Γ

Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC, η σύγκρουση πραγματοποιήθηκε πάνω από την λίμνη Carcès, βόρεια του Σεν Τροπέ.  Ομάδες διάσωσης επιχειρούν στο σημείο, καθώς διεξάγεται παράλληλα και επιχείρηση έρευνας για έκτο άτομο που επέβαινε σε ένα από τα ελικόπτερα. 

Τα στρατιωτικά ελικόπτερα που ενεπλάκησαν στο δυστύχημα είναι της σχολής ελαφράς αεροπορίας του στρατού ξηράς (EALAT) του Κανέ-ντε-Μορ, σε απόσταση 40 χλμ. από το Σεν Τροπέ, διευκρίνισε σε ανακοίνωσή της η νομαρχία του διαμερίσματος Βαρ.

Αγνωστή παραμένει μέχρι στιγμής η αιτία του δυστυχήματος. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή