Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ΑΕΚ ο Χουλτ

Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ΑΕΚ ο Χουλτ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη λίστα των ποδοσφαιριστών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους προσεχείς αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ με την Ντιναμό Κιέβου ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Μασούντ, Μπάρκας και Λαμπρόπουλος είναι τα νέα πρόσωπα, αντικαθιστώντας τους Πατίτο και Τρίστασον που έχουν αποχωρήσει, αλλά και τον Ανέστη που δεν υπολογίζεται πλέον από τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Νίκλας Χουλτ δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα, καθώς η ΑΕΚ είχε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει μέχρι τρεις αλλαγές εν σχέσει με τη λίστα του Σεπτεμβρίου.

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι προφανώς στο προσκήνιο για τον Μανόλο Χιμένεθ και τους ποδοσφαιριστές, σε έναν καθοριστικό αγώνα για την έκβαση του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ καλείται να αποδείξει πως πηγαίνει για το πρωτάθλημα και αυτό περνάει από την έδρα του μεγάλου της αντιπάλου. Εν σχέσει με τον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων, η ενδεκάδα της ΑΕΚ αναμένεται να έχει κάποιες αλλαγές, με στόχο να γίνει λίγο πιο επιθετική. Η ισοπαλία δεν είναι απαραιτήτως καταδικαστικό αποτέλεσμα, ωστόσο η νίκη θα γεμίσει με αυτοπεποίθηση την ομάδα. Εκτός για τον αγώνα της Κυριακής είναι οι τραυματίες Αϊντάρεβιτς και Τσόσιτς.

• Ανακοίνωση, με την οποία απάντησε στην επιστολή του Ολυμπιακού περί αντικατάστασης του διαιτητή Παπαπέτρου από το ντέρμπι της Κυριακής, εξέδωσε η ΑΕΚ, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων πως η κίνηση των «ερυθρολεύκων» είναι «ένα στυγνό και αθέμιτο παιχνίδι επηρεασμού των διαιτητών».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή