Διπλός θρίαμβος για τη ROLEX στο Australian Open

Διπλός θρίαμβος για τη ROLEX στο Australian Open

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πιθανότερο είναι πως έχετε ήδη πληροφορηθεί ότι ο Roger Federer και η Caroline Wozniacki αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο Australian Open 2018, με τον 36χρονο Ελβετό σπεσιαλίστα να πανηγυρίζει μάλιστα τον 20ό τίτλο Grand Slam της καριέρας του. Πρόκειται για μία κατάκτηση που επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά ότι ο Roger Federer είναι κατά γενική ομολογία ο μεγαλύτερος τενίστας όλων των εποχών, ένας ζωντανός θρύλος.

Διπλός θρίαμβος για τη ROLEX στο Australian Open-1

Ο Ελβετός νίκησε τον Σέρβο Marin Čilić σε πέντε σετ (με σκορ 6-2, 6-7 (5), 6-3, 3-6, 6-1) και παρέλαβε το τρόπαιο εμφανώς συγκινημένος. Στον καρπό του φορούσε μία ολοκαίνουρια εκδοχή του Sky-Dweller, του περίφημου μοντέλου με λειτουργία GMT και ετήσιο ημερολόγιο της Rolex, το οποίο συνδυάζει ατσάλι και λευκό χρυσό με ένα υπέροχο μπλε καντράν.

Διπλός θρίαμβος για τη ROLEX στο Australian Open-2
Διπλός θρίαμβος για τη ROLEX στο Australian Open-3

«Η κατάρριψη ρεκόρ ποτέ δεν είχε ιδιαίτερη σημασία για μένα», δηλώνει ο μεγάλος αθλητής στην επίσημη ιστοσελίδα της Rolex. «Οι στόχοι μου ήταν πάντοτε προσγειωμένοι, πολύ φυσιολογικοί, ήλπιζα να βρεθώ κάποια στιγμή ανάμεσα στους 100 καλύτερους παίκτες στον κόσμο, ίσως και στους δέκα καλύτερους. Ωστόσο, αυτό που πάντα προσπαθούσα να κάνω ήταν να εκπληρώνω τα όνειρά μου».

Στον τελικό των γυναικών, η Δανέζα πρωταθλήτρια Caroline Wozniacki κατέκτησε τον τίτλο νικώντας την Simona Halep σε τρία σετ (με σκορ 7-6, 3-6, 6-4).

Διπλός θρίαμβος για τη ROLEX στο Australian Open-4

Όταν ανέβηκε στο βάθρο για να παραλάβει το τρόπαιο, η Wozniacki φορούσε στον καρπό της ένα απαστράπτον Cosmograph Daytona από πλατίνα διακοσμημένο με διαμάντια στη στεφάνη και στο καντράν. 

Διπλός θρίαμβος για τη ROLEX στο Australian Open-5

Δεν αποτελεί μυστικό ότι τόσο ο Federer όσο και η Wozniacki είναι πρεσβευτές της Rolex. Ήταν λογικό λοιπόν να κεντρίσει το ενδιαφέρον μας το ρολόι που επέλεξαν να φορέσουν όταν ανέβηκαν στο βάθρο του νικητή. Η Rolex διατηρεί στενούς δεσμούς με το άθλημα του τένις και, όπως είναι φυσικό, δηλώνει ιδιαιτέρως υπερήφανη και συγχαίρει θερμά τους δύο πρωταθλητές για τη μεγάλη επιτυχία τους στο Australian Open.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Rolex Hellas (τηλ.: 210-3621138 και 210-3235909)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή