ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλεσμα Λεβέντη στο συλλαλητήριο της Κυριακής

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Κάλεσμα στους πολίτες να προσέλθουν στο συλλαλητήριο της Κυριακής στην Αθήνα για τη Μακεδονία απηύθυνε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος έδωσε το «παρών» στον εορτασμό της Πολιούχου Υπαπαντής του Σωτήρος στην Καλαμάτα.

Ο κ. Λεβέντης σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι το συλλαλητήριο της Κυριακής «δεν είναι μόνο για να μην δώσουμε το "Μακεδονία", είναι συγχρόνως για να πούμε εφόσον η Κυβέρνηση δεν μπορεί και θέλει μόνο ενδοτικά να λειτουργεί, ήρθε η ώρα να φύγει».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Χρόνια πολλά σε όλους. Η Παναγία να φωτίσει και να βοηθήσει την Ελλάδα στις δύσκολες στιγμές που περνάει. Ο ελληνικός λαός υποφέρει οκτώ χρόνια από τα μνημόνια το κόψιμο συντάξεων και την συνεχή επιβολή νέων φόρων. Την περίοδο αυτή ζούμε μια άλλη τραγωδία, ένα πολιτικό κατεστημένο στην Ελλάδα θέλει να παραδώσει τη λέξη «Μακεδονία» στους Σκοπιανούς χωρίς να αναλογίζεται τις επιπτώσεις για τη Θεσσαλονίκη, για τη Μακεδονία του Αιγαίου και για πολλά άλλα ανθελληνικά σχέδια που αναπτύσσονται και που δεν έχουν μόνο τα Σκόπια ως επίκεντρο αλλά και την Τουρκία και την Αλβανία.

Η Ένωση Κεντρώων θα κάνει το παν να ματαιώσει τα σχέδια αυτών που προτίθενται να δώσουν την λέξη «Μακεδονία» και καλώ και όλους σας να έρθετε στο συλλαλητήριο της Κυριακής. Το συλλαλητήριο της Κυριακής δεν είναι μόνο για να μην δώσουμε το «Μακεδονία», είναι συγχρόνως για να πούμε εφόσον η Κυβέρνηση δεν μπορεί και θέλει μόνο ενδοτικά να λειτουργεί, ήρθε η ώρα να φύγει. Το συλλαλητήριο δεν έχει μόνο το ΟΧΙ για να δώσουμε το «Μακεδονία», δηλαδή να μην δώσουμε το «Μακεδονία», είναι και μήνυμα προς τον Τσίπρα να τα μαζεύει και να φύγει».

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ