Αλμα με αλεξίπτωτο από τον αρχηγό του ΓΕΕΘΑ

Αλμα με αλεξίπτωτο από τον αρχηγό του ΓΕΕΘΑ

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρόσφατη παρουσία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στη Νέα Πέραμο, πέρα από την απόδειξη φυσικής κατάστασης του ιδίου, είναι και ένας συμβολισμός της γενικότερης επιλογής που έχει κάνει το Γενικό Επιτελείο τα τελευταία χρόνια.

Σε επίπεδο ΓΕΕΘΑ και σε πλήρη συντονισμό με τα γενικά επιτελεία Στρατού και Ναυτικού, οι Ειδικές Δυνάμεις όλων των κλάδων στηρίζονται προκειμένου να αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος στον τομέα του ανορθόδοξου πολέμου, το οποίο θεωρείται σε παγκόσμιο επίπεδο ως το πλέον σημαντικό στοιχείο στα πεδία των συγκρούσεων ξηράς και θάλασσας.

Ο κ. Ευάγγελος Αποστολάκης, συνοδευόμενος από τον υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο, ο οποίος επίσης προέρχεται από τις Ειδικές Δυνάμεις, πραγματοποίησε άλμα στατικού ιμάντα από ελικόπτερο Σινούκ στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Περάμου και νήσου Φλεβών.

Αμέσως μετά το άλμα προχώρησε σε κατάδυση στην ίδια περιοχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή