Επιχείρηση των ΕΚΑΜ σε κελί στον Κορυδαλλό – Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

Επιχείρηση των ΕΚΑΜ σε κελί στον Κορυδαλλό – Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έφοδο σε κελί κρατούμενου στις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να αποτραπεί πιθανό σχέδιο απόδρασης, πραγματοποιήθηκε στις 4 το πρωί με τη συνδρομή των ΕΚΑΜ και μετά από εισαγγελική παραγγελία. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από τη φυλακή αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο μετά από πληροφορίες για όπλα μέσα στη φυλακή, καθώς το τελευταίο διάστημα υπάρχει έντονη φημολογία ότι έχουν εισέλθει όπλα στον Κορυδαλλό.

Ο έλεγχος της ΕΚΑΜ έγινε στο κελί του Αλβανού Ντούσκο Φάμπιο, ο οποίος, μεταξύ άλλων, έχει κατηγορηθεί για συμμετοχή στο σχέδιο απόδρασης των Πυρήνων από τον Κορυδαλλό που απετράπη μετά τη σύλληψη του Χριστοδούλου Ξηρού τον Γενάρη του 2015.

Η έφοδος έγινε σε συνεννόηση με την Εισαγγελία μετά από πληροφορίες ότι προετοίμαζε απόδραση. Στο κελί του βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, αυτοσχέδια μαχαίρια και φορητοί υπολογιστές με σύνδεση στο Ίντερνετ, όχι όμως και αλλά ευρήματα που να επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες περί απόδρασης. Η επιχείρηση έλαβε χώρα κάτω από άκρα μυστικότητα, δεν υπήρξαν διαρροές.

Άλλες πάλι πληροφορίες αναφέρουν ότι τη σχετική καταγγελία έκαναν συγκρατούμενοι του με τους οποίους ο βαρυποινίτης είχε σοβαρούς διαπληκτισμούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή