Τσίπρας για Σκοπιανό: Έχω ευθύνη απέναντι στη χώρα και την ιστορία της

Τσίπρας για Σκοπιανό: Έχω ευθύνη απέναντι στη χώρα και την ιστορία της

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Έχω ευθύνη απέναντι στη χώρα». Το μήνυμα αυτό στέλνει ο πρωθυπουργός και είναι η φράση που διατύπωσε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, κατά τη συνάντηση που είχε με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, σύμφωνα με καλά πληροφορημένη κυβερνητική πηγή, με την οποία επικοινώνησε το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στην ένσταση που, κατά πληροφορίες, έθεσε ο κ. Μητσοτάκης, ότι η κυβέρνηση ανέσυρε το ονοματολογικό με μικροπολιτικούς σκοπούς, αποσκοπώντας στη διάσπαση της ΝΔ, ο κ. Τσίπρας τον διαβεβαίωσε ότι δεν πήρε τη σχετική πρωτοβουλία επίλυσης του ζητήματος, ούτε για να διχάσει, ούτε για να ενώσει κανένα άλλο πολιτικό σχηματισμό.

Επιπλέον αντέτεινε ότι, όσο κάθεται εκείνος στην καρέκλα αυτή (σ.σ. του πρωθυπουργού), έχει ευθύνη στη χώρα και στην ιστορία της. Ταυτοχρόνως, ο κ. Τσίπρας κατέδειξε τη στόχευση, τη δική του και της κυβέρνησης, αναφορικά με τις σχέσεις με τα Σκόπια, λέγοντας ότι όσο περνάει από το χέρι του, θα το λύσει.

Κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισαν ακατανόητη τη διαρροή του Μαξίμου, τονίζοντας ότι οι αυτονοήτες ευθύνες του πρωθυπουργού έναντι της χώρας ορίζονται από το Σύνταγμα και σημειώνοντας ότι θα έπρεπε να τις είχε συνειδητοποιήσει πριν από τη συνάντηση του με τον κ. Μητσοτάκη.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή