Συνελήφθη επίδοξος απαγωγέας της Λάνα Nτελ Ρέι

Συνελήφθη επίδοξος απαγωγέας της Λάνα Nτελ Ρέι

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H αστυνομία στην αμερικανική πολιτεία της Φλόριντα συνέλαβε έναν άνδρα, ο οποίος απειλούσε να απαγάγει την τραγουδίστρια Λάνα Ντελ Ρέι, σύμφωνα με το BBC.

Ο άνδρας αυτός είχε στην κατοχή του ένα μαχαίρι όταν συνελήφθη κοντά στο Amway Center του Ορλάντο, όπου επρόκειτο να εμφανιστεί η τραγουδίστρια, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το όνομά του: Ο 43χρονος Μάικλ Χάντ αντιμετωπίζει κατηγορίες για παρενόχληση με αξιόπιστη απειλή και απόπειρα απαγωγής με όπλο.

Φέρεται ότι είχε αναρτήσει απειλές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου αλλά έγινε γνωστό χθες Σάββατο.

Το αστυνομικό τμήμα του Ορλάντο ανακοίνωσε ότι άνδρες του έλαβαν νωρίς την Παρασκευή σχετική πληροφορία και συνέλαβαν τον Χαντ. "Όταν συνελήφθη, ο Χαντ είχε στην κατοχή του εισιτήρια για την συναυλία της Λάνα Ντελ Ρέι και ένα μαχαίρι", αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας και προσθέτει ότι ο Χαντ δεν είχε έρθει ποτέ σε επαφή με την 32χρονη τραγουδίστρια, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Ελίζαμπεθ Γκραντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή